reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu YU-GI-OH!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2011
sobmaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.11.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2009
Tewisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44440minih44440Vášeň v tanci (2006) 
El Cantante n
minih59720minih59720Lovci pokladů: národní poklad (2005) 
n
minih47419minih47419Začalo to karafiátem (1981) [TV inscenace] 
Začalo to karafiátem n
minih34211minih34211Zblízka: Rádio Limonádový Joe (1998) 
n
minih6515minih6515Do útoku (1987) 
Over the Top n
minih62094minih62094Cherrybomb (2009) 
Cherrybomb n
minih13248minih13248Muži v offsidu (1931) 
Muži v offsidu n
minih43207minih43207Mraky nad L.A. (2006) 
Right at Your Door n
minih5807minih5807Daleko od domova - Dobrodružství žlutého psa (1995) 
Far From Home: The Adventures of Yellow Dog n
minih65830minih65830Svatební dort (2009) 
Pièce montée n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
1   - curil
6   - Kycky
6   - sobmaster
6   - rosta12
3   - Rendys
1   - mancika.n
10 - sansiro
10 - Tewisek

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Na křídlech kondora andského

15:40 - 16:30

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:25 - 16:25

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141654
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254018
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.659/0.634