';
Vážení přátelé, v současné době se díky aktualizaci a úpravě systému setkáváme s krátkodobými výpadky, které odstraňujeme v co možná nejkratší době. Omlouváme se, zachovejte nám přízeň, těšíme se na vás!
ohodnotit

Yotamono to geisha

Žánr:
Země:
Rok:
1933
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Yotamono to geisha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
JuuJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Irsai
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2809minih2809Alice Cooper: Welcome to my Nightmare (1975) [TV koncert] 
Alice Cooper: Welcome to my Nightmare n
minih30146minih30146Amerika (1994) 
Lamerica n
minih3086minih3086Nemáte ani zdání (1980) 
Vam i ně snilos n
minih3211minih3211Aréna vyvolených (1968) 
El Paseíllo n
minih46104minih46104Probuzení (2007) 
Awake n
minih41474minih41474BloodRayne (2006) 
BloodRayne n
minih3098minih3098Anita (1994) 
n
minih42920minih42920Tajemství loňského léta 3 (2006) [DVD] 
I'll Always Know What You Did Last Summer n
minih39512minih39512Umelé vlákna (1943) 
Umelé vlákna n
minih46838minih46838Příběhy Alfreda Hitchcocka (1985) [TV seriál] 
Alfred Hitchcock Presents n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 % (10)
3   - T800
6   - valentine
7   - uriel
5   - marimari
3   - 10kacka10
3   - kieferr
8   - opl
5   - mirisek
8   - JuuJ
6   - Irsai

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

21:25 - 22:54

7 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Mrchožrouti (1984)

20:00 - 21:50

92 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Šéfka

20:20 - 21:40

72 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Máma na zabití

21:25 - 22:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Němý Bobeš aneb český Tarzan (19...

Němý Bobeš aneb český Tarzan
Z mého pohledu velkého   fanouška Divadla Járy   Cimrmana a celého fenoménu   Cimrman je tohle jeden z   nejlepších kousků ze série   pořízené v roce 1997. K   dokonalosti tu chybí opravdu   jen maličko.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Horko jako v červnu (1964)

Horko jako v červnu
Film byl natočen téměř   před 60 lety a má se   odehrávat v Praze, nevím   jestli autoři byli někdy v   Praze, kde jezdí MHD italské   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Soukromá vichřice (1967)

Soukromá vichřice
Groteskní a vtipná komedie o   vztazích, kterému dokonalé   herecké obsazení vtisklo   velkou věrohodnost.   Nejlepší na tom je, že to   tak více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Prodaná nevěsta (2015) [TV divad...

Prodaná nevěsta
I když výkony operních   umělců to jistě   nepřekoná, skvěle jsem se   bavil. Je to vtipné a   bezprostřední. Inu Ypsilonka   …

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Ve vší nevinnosti (1987)

Ve vší nevinnosti
Skvělý film, otec ženatého   syna, překvapí svojí   snachu, při erotických   hrátkách s přítelem.   Nastane čas, kdy oba   plánují smrt toho   druhého...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení