reklama
 
ohodnotit

Winnetou

Další název:
Winnetou
Země:
Rok:
1995
Délka:
75 minut

Celkové hodnocení filmu Winnetou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2007
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.9.2007
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2007
scorpiontom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2007
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2008
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.1.2010
jin69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2008
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2009
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2008
maqua
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.10.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73070minih73070Otázky Václava Moravce (2004) [TV cyklus] 
n
minih42042minih42042Horákovi (2006) [TV seriál] 
n
minih15371minih15371Panelstory aneb Jak se rodí sídliště (1979) 
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště n
minih16915minih16915Predátor (1987) 
Predator n
minih36336minih36336Skřítek (2005) 
n
minih45181minih45181Budiž světlo (2006) 
Deck the Halls n
minih66440minih66440Dáma v autě s brýlemi a puškou (1970) 
The Lady in the Car with Glasses and a Gun n
minih42320minih42320Violetta (1936) 
Camille n
minih66942minih66942Hodina s Agathou Christie (1982) [TV seriál] 
The Agatha Christie Hour n
minih40755minih40755Byl jednou jeden... život (1986) [TV seriál] 
Il était une fois... la vie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.5 % (13)
6   - jarda53
6   - ignac1
4   - Jiika
7   - Elementik
8   - scorpionto
7   - rosta12
7   - frenky
7   - Samanta
4   - Janinka73
5   - jin69
8   - kitpos
10 - kremenak
10 - maqua
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.139/0.103