ohodnotit

Wilbur se chce zabít

Wilbur Wants to Kill Himself

Další název:
Wilbur begår selvmord,
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
8.1.2004
„Život, který se chystá ukončit, právě začíná.“

Celkové hodnocení filmu Wilbur se chce zabít

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.1.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.4.2013
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2006
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2007
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.9.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.7.2008
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2007
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.6.2008
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2007
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2010
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2008
pepamitas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.5.2007
pastika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67056minih67056Ležáky 42 (2010) [DVD kinodistribuce] 
Ležáky 42 n
minih41027minih41027Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (1983) [TV inscenace] 
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka n
minih44996minih44996Poslední štace (1924) 
Der letzte Mann n
minih33395minih33395Hráči (2003) 
Shade n
minih68689minih68689Biyeolhan geori (2006) 
Biyeolhan geori n
minih20158minih20158Šerif a mimozemšťan (1979) 
Uno sceriffo extra terrestre n
minih22331minih22331Velký flám (1966) 
La Grande Vadrouille n
minih25808minih25808Popelka (1997) 
Rodger's & Hammerstein's Cinderella n
minih40363minih40363My všichni školou povinní (1984) [TV seriál] 
My všichni školou povinní n
minih43707minih43707Poslední tanec (2003) 
One Last Dance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (16)
4   - Lienocka22
4   - mat.ilda
8   - Misantrop
7   - Tom_Hardy
7   - MildaX
2   - Andrejevna
2   - Rendys
10 - Tristan_
7   - Pulletka
6   - Raptor150
4   - Kloby
7   - leopard60
6   - domas2006
7   - petuna19
4   - pepamitas
7   - pastika

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Jižní Bretaň a její odkryté pů...

09:00 - 09:55

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:45 - 09:15

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.13/0.099