Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Wanted

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 64
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Tomuto říkám akčňák jak   se patří. Akce střídá   akci a přitom je ještě čas   seznámit se s dějem, který   je na konci korunován   překvapením...nekomplikovan?   ? lahůdka, hvězdně   obsazená a navíc s Jamesem   McAvoyem v hlavní roli,   který je film od filmu   lepší.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Akce, akce, rostřelená   hlava, akce, hezká Angelina,   akce, superhláška, akce,   konec. Tak nějak by se to   dalo charakterizovat. McAvoye   jsem moc neznala, v téhle   roli mi velmi sedl a byl   skvělý jak v roli outsidera,   tak zabijáka-docela jsem mu   to věřila.Trochu za vlasy se   mi zdál přitažený výběr   adeptů na zabití - přes   stav Osudu? To mě dost   rušilo a nesedělo mi to.   Jinak musím ocenit kameru a   střih, protože z některých   rádoby zrychlených akcí mě   bolí oči a nestíhám a tady   bylo nasnímáno a občas i   zpomaleno vše k plné   spokojenosti.No a na Oscarech   uvidíme jestli bude bodovat i   zvuk s českým zástupcem.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Wanted
V době vzniku filmu ještě   nefrčelo točit filmy podle   komiksů, takže se dostávám   k tomu, že Wanted ještě   není z té mašinérie a ty   peníze filmu někdy chybí   nebo možná většinu peněz   zhltlo herecké osazenstvo. To   co se ve filmu děje je   přehnané o tom není   potřeba pochybovat, nesmíme   ale zapomínat na to, že je   to úmysl, což se u   některých příběhů říct   vážně nedá. Wanted je v   podstatě film nabitý akční   a když už se tam nebojuje   nebo nestřílí nebo nejezdí   rychle, tak se tu slušně   konverzuje a ty hlášky   rozhodně stojí za to. Film   jako takový má sílu nejen v   hudbě od Dannyho Elfmana a v   hereckém obsazení, mnozí   možná ohrnovali nos nad   angličanem Jamesem McAvoyem,   kterého známe spíš s   historických filmů přesto   tady dokázal, že mu ani role   zabijáků nejsou cizí a z   nenápadného účetního,   který si nechává všechno   líbit se brzy stává   drsňák rozdávající rány   a divák mu to musí věřit.   Kráska Angelina Jolie je pro   role drsňaček jako   stvořená a jednoznačně sem   perfektně zapadá, navíc s   McAvoyem tvoří výborný   tým. Třešničkou na dortu   pro hledané je Morgan   Freeman, který se tady   nemusí ani moc snažit,   protože je vždycky skvělý.   Wanted je nabušená akční   jízda u které se   horko-těžko budete nudit   ,přesto ty digitální krysy   nemůžu odpustit.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2019
Frustrovaný administrativní   pracovník zjistí, že je   synem profesionální vraha a   že sdílí jeho schopnosti   nadlidského zabíjení. Není   divu, že jednoho dne jeho   osudová dráha nabere zcela   jiný směr. První film v   anglickém jazyce režiséra   Timura Bekmambetova   natočeného dle komiksové   adaptace 'Wanted' a výsledkem   je vcelku rychlá a do   značné míry zábavná   letní popcornova akční   podívaná. Příběh je   zpočátku do jasně daný,   ale čím více je   následující akce, tím   více se dějová linka   rozpadá a čert aby se v tom   ve finále vyznal. Je to ale   filmový komiks, tak jaképak   štrachy. Snímek je   patřičně svižný, naivní   a a jako obvykle naprosto   pohrdá fyzikálními zákony.   Ale takové akční   popcornové filmy, a   obzvlášť na základě   komiksů, už prostě jsou.   Bez toho by to prostě nebylo   ono. Je tedy dané že film je   spíše o akci, než o ději a   té je tu skutečně dostatek.   Našince pobaví hlavně   použití české   železniční soupravy   Pendolino a v něm foto   Václava Klause. Snímek   zkouknutelný v plné parádě   je, už kvůli tomu Pendolinu,   ale do paměti se bohužel   nijak zvláštně nezapíše.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Snímek má v sobě něco, co   nedokážu přesně definovat.   Je to, jako holka co se vám   líbí a vy přesně nevíte   proč. Není nejhezčí ani   nejchytřejší, ale přesto   vás něčím přitahuje.   Určitě mě jen tak neomrzí
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2013
Kvůli Angelině ( kterou jsem   mimochodem dřív docela žral   :-) ), jsem roky odkládal   zhlédnutí tohoto   filmu.Udělal jsem chybu, ale   to je můj boj :-).
Zaujala mě hlavně ta   myšlenka s tím Bratrstvem -   to mě skutečně dostalo.
A pak taky docela   překvapil James McAvoy.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2013
Akční film je to slušný   ale přehnaný až běda,   přehnaností se blíží ke   Kill Billovi a jemu   podobných.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2008
čekala jsem akční jízdu, a   nejsem zklamaná. Jinak ani   Jolie to snad neumí. A   léčit se touto koupelí by   bylo opravdu skvělé, ráno   bysme byli čilý jak rybičky   i když by nám někdo změnil   fasádu. :-)Líbily se mi   scénky s kulkama, když   naráží na sebe, pěkné   záběry.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2009
Akční film plný   digitálních efektů by asi   dnes bez nich už nemohl na   filmovém plátně uspět   Wanted je plný napětí a   nejlepší digitální   podívaná je při   vražedných odstřelováních   akčňák je i plný hvězd a   celkový příběh o   zabijácích je také hodně   zajímavý i to , že se   natáčelo v česku .
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Wesley Gibson je obyčejný   hňup, ale do té doby než ho   vyhledá tajemná Fox, aby   zněj vycvičila   zabijáka.Ruský režisér si   s prvním americkým filmem   poradil stejně dobře jako u   Hlídek.Příběh je odstrčen   do pozadí, který uvolňuje   prostor efektním akčním   sekvencím, kde nechybí opět   vykradený bullet time.Kulky   měnící svou dráhu letu,   kaskadérský kousek s Viperem   uprostřed automobilové   honičky... To vše je   přehnané, ale to je   účel.Jolie to v roli   krásné a vražedné Fox   sluší, a když se   rozvášní tak je ještě   více sexy.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2008
Vizuálně opravdu   bombastická podívaná ale   ani to nestačí abych dal   vyšší hodnocení. To, že   nebudu potřebovat mozek mi   bylo jasné už podle   trailerů ale i tak jsem si   dost často říkal, že   takhle by to opravdu nešlo.   Režisér používá všechny   svoje oblíbený vychytávky,   které odkoukal převážně z   "Matrixu" a použil   je ve svých předchozích   "hlídkách". Film   je tedy plný zpomalovaček   při kterých sledujeme dráhu   kulky od výstřelu po   seznámení s hlavou toho pro   koho byla určena a různých   jiných vychytávek mezi,   které patří hlavně změna   dráhy letu kulky. Ale na   druhou stranu mi přišlo, že   akce je zde docela málo a   dost často se zde zbytečně   kecá. Větší akční scény   jsou zde cca tři a ani jedna   z nich mě nijak zvlášť   nenadchla. Ani nevím komu   bych film doporučil jelikož   do várky lidí, kteří   májí rádi bezmozkové   akčňáky patřím i já ale   tohle mě fakt nechytlo.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2013
Nic převratného, běžný   akční snímek, kde je pár   nových nápadů (například   ozdravná lázeň pro   pošramocené zabijáky) a   rychlý sled událostí. Jsou   dva důvody, proč bych si   ještě někdy dala reprízu,   jedním je James McAvoy, ve   své roli naprosto   přesvědčivý a druhým jeho   neopakovatelné "I´m   sooorrrrrryyyy", které   mě několikrát rozesmálo.   A. Jolie kromě všech svých   kérek, špulení rtů a   zvedání obočí opět nic   moc nepředvedla a klasicky   mě vytočil americký pohled   na naše reálie (což je   divný, když režisér je   Kazach), no jasně, všichni   tady jezdíme žigulikama, ale   na druhou stranu je máme tak   vymakaný, že se s nimi dá   lehce dohonit i pendolino,   takže vlastně bod pro nás,   a že se na našem nádraží   mluví rusky, bude asi proto,   aby se Timurovi nestýskalo   :-)
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2016
Skvělá myšlenka, skvělý   děj, skvělé herecké   obsazení, efekty i scénář   - za mě skvělý film se   vším všudy.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.6.2012
Hledaný
Ani nevím proč mi trvalo tak   dlouho se mrknout na tuhle   akcí nabitou pecku.Chvilkama   mi to připadalo dost   přehnaný na akční film,až   později jsem zjistil že to   je podle komiksu,tak to jo,tam   je všechno možný.Herecký   obsazení super,Angelina je   má oblíbenkyně už dlouho,a   McAvoy je sympaták každým   coulem.Ten konec mě trochu   mrzel,ale budiž.Dávám 8:)
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Vyborny akcny film s   perfektnymi akcnymi   scenami,nadhernymi   autami,dobrymi hercami.Dokonca   aj zapletka je pomerne   zaujimava a zaver dokaze   prekvapit,co nebyva zvykom u   tohto zanru.Zaujimave su   tzv.adrenalinove momenty.Mal   som strach,ze hlavny hrdina   bude slabinou tohto filmu,ale   J.McAvoy zahral vyborne a   rozhodne nesklamal.To iste   plati pre kazasskeho   rezisera/autora Nocnej a   Dennej hliadky/,ktory svoju   hollywoodsku sancu vyuzil.Film   doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2010
Wanted
Celkem dobrý akční   thriller, jehož největším   plusem jsou parádně   pohotové akční scény v   podobě přestřelek a   honiček, které jsou, hlavně   co se týče efektů,   výborně propracované.   Nicméně film byl na mě   docela dost přehnaný. Za roh   létající kulky a neustálé   vzájemné mlácení se   hlavních aktérů působilo   až směšně. Taky myšlenka,   že vše, co se má stát, je   zapsáno v plátně, mi   přišla dost ubohá. Na filmu   snad ještě potěší   poměrně překvapivé   rozuzlení filmu.
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Nehorázná akcí nadupaná   pecka, co nepostrádá vtip a   originalitu. Angelina je k   sežrání a James vývoj své   postavy od podřadného   úředníčka k   nekompromisnímu zabijákovi   zvládl skvěle. Vřele   doporučuju poslech   soundtracku - Danny Elfman   válí.
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.7.2008
Wanted je naprosto   uchvacující šíleně   zábavná akční jízda   která jede od začátku až   do úplného konce…Je tam   spousta ukradených scén z   ještě akčnějších pecek   jako je Matrix, Equilibrium a   další ale to je na tom   ještě víc   perfektní…Bombastická a   takřka komediální akce pak   vyvrcholí scénou v   Pendolínu, který stíhá   Angelina Jolie v   žigulíku…Je to můj první   film od Bekmambetova ale už   teď mě přesvědčil že je   blázen a šílenec   nejtěžšího kalibru…Pár   minut po začátku mě úplně   odrovnala Angelina když   udělala otočku ve Ferrari a   za jízdy nabrala do křesla   spolujezdce Jamese   McAvoye…Trénink také   neměl chybu všechno mi   přišlo že je to možné,   že se to může umět…Když   už si myslíte že Vás nic   nemůže překvapit, všechno   se otočí o 360 stupňů a vy   sledujete úplně něco   jiného, jinou a ještě   zábavnější   řežbu…Nevím co na tohle   říkají ochranáři   zvířat, když tam McAvoy   nechal bouchat krysy které   měli výbušniny ale už jen   tohle mi přišlo opravdu   zábavné…Takže pokud se   chcete v kině nebo u   monitorů bavit, nemáte rádi   krysy, dokážete brát filmy   s nadsázkou (mrtvoly babiček   jako terče) a chcete zažít   pořádnou jízdu, Wanted je   jasná volba…
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2009
Tenhle snímek je především   zfilmovaný komiks a taky ho   tak beru. Samozřejmě s   realitou to nemá nic   společného, přesto se   jedná ve svém žánru o   brilantní řemeslnou   záležitost. Trochu mi to   připomnělo prvního   Spider-mana. Celý film jsem   se luxusně bavil. Paráda.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Zabavny akcni film, ktery si   nelame hlavu s necim jako je   realitu a spise pripomina   nejakou dobrou pocitacovou   hru. Hned bych si zahral...
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Ne, ať si říká, kdo chce,   co chce, toto rozhodně nejsou   tuctová akční jatka, která   se snaží zaujmout pouze   spoustou ztřeštěných a co   nejvíce za vlasy   přitažených momentů.   Proč? Možná proto, že   příběh člověka, který se   den po dni víc a víc mění   v robota, ale naštěstí je   včas zachráněn, se mne   dotknul tím, že byl   uvěřitelný a působil   opravdově (velký podíl na   tom má naprosto skvělý   výcvik, kterým hrdina   projde). Možná proto, že   Angelina je ta nejlepší   "liška", jakou jsem   ve filmu kdy viděl (jenom by   mohla trochu přibrat, nejsem   totiž zrovna příznivcem   anorektické krásy). Možná   proto, že Timur Bekmambetov   rozhodně není tuctový   vyznavač mainstreamu, ale   chlap s vlastním stylem,   který si rád dopřeje   krvavou lázeň a sem tam si   pustí nějakou tu akční   klasiku (jeho akce má švih a   styl, přestože občas   zavládne zmatek, kdy sotva   poznáte ruku od nohy či auto   od vlaku). Možná proto, že   mne vždycky potěší, když   v cizím (a navíc ještě   zámořském) snímku vidím   kus nádherné české krajiny   (jenom nevím, kde na Moravě   přejíždí Pendolino přes   tu hlubokou propast :-)).   Možná proto, že je zde   spousta dialogů a monologů,   které mají hlavu a patu,   což rozhodně není ve   filmech podobného ražení   pravidlem (samozřejmě, je   zde i pár takových   „chvístů“, které bych   nejraději vůbec   neslyšel).
Je tedy   evidentní, že jako všechny   filmy má i tento své   nedostatky. No a co? Já jsem   se bavil. Lepší než   loňské Sejmi je všechny,   kde byla akce občas docela   nudná a kde naprosto chyběl   příběh.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.8.2015
Film jsem sice v polovině   vypnul, ale pokud mi do půlky   neni schpnej nabídnout nic   jinýho, než tupý násilí   nebo naprosto nerealistický   akční scény, tak ať se   jeho tvůrci jdou bodnout   (třeba se jim to bodání   bude i líbit).
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2011
Krásná auta krásná   Angelina ale přece to jen   nestačí.Příběh protkaný   akcí a dokonalím sledování   kulky.Až na ten slabší   konec docelá dobrá zábava.
Defied_Master
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Kulky, které létají za roh?   V dnešní době se to může   zdát nereálné a kdoví, co   bude za pár let, či dokonce,   co již je vymyšleno. Nejvíc   se mi líbí komentáře   ostatních uživatelů typu:   "Ale to je   nereálné!". Ano,   možná to je nereálné ale   tohle je také tak trochu   fantasy film, tudíž to už   vypovídá o tom, jakou část   mozku máte zapojit. Můj   názor je takový, že pokud   se na tento film budete dívat   s určitým nadhledem, budete   uchváceni tím, jak je   vlastně dobrý. Především   bych pak vyzdvihl výkony   Jamese McAvoye, Morgana   Freemana a Angeliny Jolie.   Rozhodně doporučuju   shlédnout ;-)
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Vyborny film, ktery me zaujal   nejdrive jen diky tomu, ze v   nem hraje Angelina Jolie,   pozdeji jsem ale neodtrhl od   obrazovky oci diky napinavemu   deji. Stale se v tomto snimku   neco deje. Od te doby co jsem   ho videl poprve uplynuly dva   tydny...a behem techto dvou   tydnu jsem tento film videl 4x   a stale me neomrzel.
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2010
Pořádný akční nářez!   Honičky v autě,   střílečky! Angelina Jolie   opět ukázala své herecké   kvality, takové role ji   prostě sedí!! Patří mezi   mé nejoblíbenější filmy.
terka69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2008
ze začátku se to zdalo byt   pěkna blbost, ale pak se to   rozjelo a neslo od toho   utrhnout oči. Sem tam byla   nějaka nesmyslna   scéna(pendolino-žigulik) ale   jinač celkově doporučuju!!!
ras84
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2013
Wanted (2008)
šialená akčná jazda,   ktorá ma neoslnila.pre mňa   ide o obyčajnú tuctovku. Ako   efektne je to spravené pekne,   všetko to strieľanie do   oblúčika, automobilové   naháňačky, spomaľovačky,   hry s časom, dynamická   akcia. ale všetko je to tak   nejak nekonzistentné,   deravé, bez logiky a deja. v   zásade by to ani tak nebol   problém, ak by to malo to   najdôležitejšie -   ATMOSFÉRU!!! a tej nemá ani   len toľko, čo by sa za necht   vošlo. proste film s   efektným pozlátkom, na   ktorý zabudnete ešte ten   večer, čo ste ho videli.

+ efektná   akcia
+ slušné   herecké obsadenie, ktoré   drží latku ( i keď   freemanovi a kretschmannbymu   sa patrilo ponechať väčší   priestor)
- film nemá   vlastný štýl, guláš   všetkého možného   pretiahnutý farebným filtrom
kockak1
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.7.2010
Mě se také film nelíbil.   Otřepané scény a Angelina   je ve všech akčních filmech   tak nějak stejná, že už mi   nebaví se na ní koukat.
Clockwork
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
No kdyz se na to kouknu z   normalniho hlediska tak je to   picovina jak ciip,ale kdyz se   na to kouknu z druhy   strany,tak celkem pohodovej   akcnaak.
Kmotr95
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Velice povedeny akcni komiks   plny skvelych triku, akci a   vyborneho pribehu se skvelym   obratem ke konci filmu.
matej69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Mam rád takovýhle filmy s   plynulym dějem, zajímavými   efekty a akčními   scénami...
A technika   "zahýbání kulek"   je sice hloupost, ale člověk   se u filmu aspon nenudí...
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Tak myslím, že akční je to   hodně - po dlouhé době taky   trošku zajímavé téma.   Angelina tam vypadá dobře.   Akorát co ta ruština z   rozhlasu na tom našem   nádraží? :-) to jsem moc   nepochopila. Jinak je to o   pěkných trikách,   zajímavých a nečekaných   událostí je tam dost.   Závěr filmu byl hustej.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Vizuálně nadupaná , vtipná   , originální , efektními   zpomalenými záběry   prošpikovaná a zákonům   fyziky vysmívající se   fantasmagorická komiksová   adaptace od naprosto   "šíleného" , ale   neotřelými nápady   disponujícího režiséra   Bekmambetova , která se mi po   rozpačitém začátku přece   jen dostala do krve a já jsem   si tuhle povedenou veskrze   akční jízdu nakonec v kině   velmi dobře užil. Milým   překvapením je herecký   výkon pro mě neznámého   Jamese McAvoye , kterého   zdatně doplňuje notně   potetovaná a tu správnou   špetku sexapealu filmu   dodávající Angelina Jolie.   Po pro mě nepovedených   Bekmambetových hlídkách si   mě tenhle "ďábel z   východu" získal tímto   snímkem zpátky na svou   stranu a ikdyž má Wanted i   několik hluchých míst ,   pomalejší a krapet nudící   intro a trochu přepálený   závěr , rozhodně patří k   nejpovedenějším filmům   tohoto roku. 83%
GeorgeB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2017
Wanted
V prvé řadě si musíme   uvědomit, že se jedná o   zfilmovaný komiksový   námět. Pokud si toto   uvědomíme, nebudou nás   překvapovat technické   vychytávky napříč filmem,   ani téměř nadpřirozené   schopnosti, jako kulky   letící do zatáčky. Mě   osobně to pobavilo a   nebojím se to doporučit   dalším ke shlédnutí. Na   druhou stranu Angelina J. už   má asi to nejlepší za sebou   a filmu by prospěl asi v   hlavní ženské roli někdo   jiný. Kérka dobrá, ale   hubenost už je skutečně za   hranicí anorexie. Celkový   nápad, je ale dobrý a   funguje. Což je, ale pochaval   zejména komiksové předloze.
Llewelyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Další film o zabijácích,   jejich praktikách a počtu   zářezů na pažbě. Bohudík   se tento film od ostatních   odlišuje. Je tam spousta   nových nápadů, jak zaujmout   diváka.
Příběh a   zápletka se zdá jasná celý   film, na konci je ovšem   zvrat, který nebyl až tak   nečekaný. nějaký tam   prostě musel být. Celý film   je napínavý a dynamický,   jak má akční být. Jistě,   přitažené vlasy chvílemi   bolely, všude jinde by to   vypadalo zvláštně, ale tady   to bylo téměř přirozené   na rozené zabijáky s   bleskovými reflexy.
  Úplně na konci rychlá a   dobře vypadající   přestřelka a vyřešení   kodexu zabijáků.
  Kolem a kolem, nebyl to vůbec   špatný film, Angelina Jolie   a Morgan Freeeman dodávají   hvězdné obsazení i dobré   výkony...vůbec to nebylo   zlý...
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2010
skvělý to komiksový   příběh... a strašně   dobré obsazení!! až na ten   konec by to bylp skvělé!!   ale jinak dobrý!!:-)
Snape
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2008
Brilantne natocena zalezitost.   Vyborne dialogy, vyborne   charaktery a zpracovani   naprosto dokonale. Pernstejn a   pendolino padajici z viaduktu   nemaji chybu :)
cragel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Wanted
Opravdu velké   zklamání.Příběh nebyl tak   špatný, o muži, kterému   zabily otce a chce se   pomstít, ale styl natáčení   byl velmi špatný.Kdyby se   filmu ujal někdo   zkušenější mohla to být   krásná podívaná.
Warrior7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Kulky, které létají za roh?   V dnešní době se to může   zdát nereálné a kdoví,   co bude za pár let, či   dokonce, co již je   vymyšleno. Nejvíc se mi   líbí komentáře ostatních   uživatelů typu: "Ale   to je nereálné!". Ano,   možná to je nereálné ale   tohle je také tak trochu   fantasy film, tudíž to už   vypovídá o tom, jakou část   mozku máte zapojit. Můj   názor je takový, že pokud   se na tento film budete dívat   s určitým nadhledem,   budete uchváceni tím, jak je   vlastně dobrý.   Především bych pak vyzdvihl   výkony Jamese McAvoye,   Morgana Freemana a Angeliny   Jolie. Rozhodně doporučuju   shlédnout ;-)
Honey0105
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Asi nejhorší film, co jsem   za poslední dobu viděla.   Ukázky vypadaly opravdu   slibně a s kamarádem sme se   na film hodně těšili. Po   zhlédnutí jsem ale ještě   asi deset minut koukala na   obrazovku, jestli tohle myslej   vážně. Nešlo by ani o   špatnej nápad, ale.. Film na   mě nezapůsobil. Jediné, co   se mi líbilo bylo, když   Angelina u konce přiznala   prohru a řídila se osudem,   tak že zabila všechny i   sebe. Ale jinak šlo o   naprostý propadák!
andriy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2008
Novodobí cowboyové co si to   fakt dávaj s bouchačkama   víc než Billy Kid. Ne,   popravdě lehce nadprůměrná   akce založená jen na   Angelině a přehnané fyzice   (kroucení kulek,   přeskakování limuzíny   autem, bouchajících   krysách, angeliny prdelky a   jejich smysluplnejch rtů a   tetování). Opravdový grády   to má, ale až když McAvoy   vlítne do sídla bratrstva s   krysama přežranejma   burákovým máslem a narve   opravářovi bouchačku do   hlavy a jde s nim jako se   štítem. Jinak trochu   stupidní scénář neřešim,   přece jen to je asi spíše o   té přehnanosti a různejch   efektech než o tom   scénáři, když to má   předlohu v komiksu.   Každopádně to sakra pobaví   a i zaryje.
martas_v
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Nehorázná nuda, ze které   vás nedostane ani pár   akčních scén, které mě   přišly, že byly točeny ve   stylu alá 80.léta.
lucy.v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Jo, tak to je super filmeček   na odreagování. Vtipný,   akční, zajímavý děj. Tady   mi Angelina Jolie ani extra   nevadila, i když jí moc   nemusím.Určitě se ráda   podívám znovu.
Stegr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2008
Akční jízda nejvyššího   kalibru plná vynikajících   nápadů a zajímavých   příběhových zvratů. James   McAvoy, změněný z   klučíka, co do sebe nechá   "kopat" ze všech   stran, na nabušeného   drsňáka - a to jedním z   nejbrutálnějších a   nejpoutavějších tréninků,   co jsem kdy viděl! -   Potetovaná Angelina,   nadávající Freeman, tuny   odzbrojujících akčních   sekvencí a jeden tkalcovský   stav, blbinec, který bych   nejradši vyřadil. Jinak pro   akci ála Matrix by se mi tu   hodila kolonka sci-fi /   fantasy. Suma sumárum:   Neuvěřitelný zážitek...
Cinik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Děj je mizerný, zápletka   překombinovaná.   Vystřílení textilky je   trapný a nudný. A ten   vlak... Je na světě málo   zemí s takovým terénem?   Musí jej opravdu   implementovat do Čech?   Dobře, má to i plusy. Ti, co   obdivují Angelinu Jolie, si   přijdou na svý (bohužel,   můj typ není). Líbil se mi   souboj v řezníkově   doupěti. A některé zbraně   vypadaly opravdu dobře.   Celkově ale musím trvat na   40 % nejvíc.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Nádherně propracovaný film   ... vynikající   počítačové efekty ...   nepokulhávající příběh,   který mi ovšem něco silně   připomínal a nemůžu si   vybavit co.
Jediná   věc která mě osobně   nesedla je Angelina Jolie ...   která ač bouchačky nedrží   jako prase kost mi do té role   nezapadala.
Jinak mi   výběr herců sedl až   podezřele dokonale.
Freeman záporné bossáky   opravdu umí, hlavně pokud ze   začátku vypadají že jsou   dobří ...
McAvoy mi   přijde také jako naprosto   výborná volba ...
A   Konstantin Chabenskij je od r   2003 a role Gošy ve svérázu   národní politiky pro mě Pan   Někdo
suil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Musím se přiznat, že tenhle   film mi přišel strašně   nudný, všechno bylo děsně   zamotaný, některé scény se   zbytečně vlekly. Jediné, co   se mi líbilo byla hudba,   takže soundtrack za pět   bodů a film za jeden..
sarf
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Vděčná podívaná, která   zapůsobí zřejmě daleko   víc v kině než na   obrazovce. Začátek děje a   některá vizuální   ztvárnění sice zakopávají   o Matrix, aniž by tenhle film   dosahoval jeho kvalit, princip   zápletky zase o Precrime z   Minority Report /se stejným   výsledkem/, ale je toho dost   i na pochvalu: akce, efekty,   herecké výkony, zručný a   ne zrovna polopatistický   dějový zvrat ... že řada   věcí ve filmu je   přitažená za vlasy bych   také u tohoto žánru   neviděl jako minus. Nás   navíc může těšit, jak   Bekmambetov objevil nádherný   hororový potenciál velkého   Strahovského stadionu :-)
puol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Samotný komis Marka Millara   ma príliš nebral. Priveľmi   nekorektný, anarchistický a   asi veľmi ťažko   zfilmovatelný. Film   považujem vzhľadom na   predlohu ako ideálnu   adaptáciu, lebo zobrali z   predlohy len námet a zopár   efektných , či humorných   scén a pridali nejaké tie   balistické orgie. Výborné   je herecké obsadenie i   celkový vizuál. No a ta   ukážková demolícia   užasného a "veľmi   obľúbeného"   pendolína, wow.
demon.cz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.2.2009
.......
Fakt divnej film.
Angelina příšerná   vzhledově i hereckým   výkonem. Příběhová   hámotina.
Nic dobrého   jsem si po zhlédnutí   neodnesl,akorát tušení že   filmy s Angelinou jdou čím   dál víc do kopru.
Dovolím si tvrdit že i   Tomb Raider 2 byl v jejím   podání lepší než toto./a   že to byla kravina!/
golman69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2009
O tomto filme som nevedel   nič! Ale ked som zbadal   herecké obsadenie, nevahal   som ani chvilu a požičal som   si ho! Chvíľu som začiatok   pozeral s otvorenými ustami,   lebo som nevedel zaradiť   žáner a aj preto, že to   začalo pekne z ostra! Vyučbu   mladeho zabijaka som trošku   ignoroval / toto by neprežil   ani superman :-))/, no pri   dalších akciach mi prišiel   koniec nejako skoro a film sa   vrátil vlastne na   začiatok... takže čakajme   nejakú "dvojku"
Nogard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Efekty bombastické. Příběh   defakto jedno velké nic. Jako   akční oddychová popkornovka   to více než jde, ale i tak   se neubráníte srovnávání   s kde čím podobným, co   Wanted bezostyšně vykrádá   (pardon, u čeho se   inspiruje). A ani Angelina to   nezachraňuje ...
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Zběsilá jízda s Angelinou   Jolie je velmi   zajímavá.Režisér   Hlídkové série opět   dokazuje,že si umí s   filmováním opravdu   hrát.Celý film působí tak   trochu jako vizuální   orgie.Příběh je na můj   vkus příliš jednoduchý a   tak trochu...typicky   akční:-)a scény tradičně   (ale tentokrát úmyslně)   přitažené za vlasy.Bodík   navíc za skvělého Freemana   Morgana
ICEMAN1979
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Vcelku zdařilej pokus udělat   něco nového ale přiznejme   si to tenhle film drží   hlavně Angelina Jolie.Je   prostě dokonala v každe roli   jinak pojmutí děje fajn ale   ty nesmysli co tam předvedli   nemám slov.Takže film je v   zasadě pro ty co maj radi   Angelina Jolie a nebo akční   filmy nic moc v tom   nehledejte.
spadl_z_oblaku
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Chcete se naučit střílet za   roh? Pak si pusťte tenhle   film. Já osobně jsem byl   spokojený. Proto také   dávám 9. Ano našlo by se   pár detailů, ale celkový   dojem je ten nejlepší. A co   se týká žigulíku. Lepší   fór snad ve filmu není.   Dohnat pendolíno a ještě   zvládnout proskok do vagónu,   tohle nemohl vymyslet   normální člověk..... :o)))
Grassazione
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Do tohoto filmu jsme vkládal   velké naděje, už kvůli   tomu, že tam hrála Angelina   Jolie, avšak velice mě   zklamat. Takto nereálný film   jsem dlouho neviděl.
mss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2010
jeden z dost dobrých   akčních filmů..skvělé   obsazení herců..dobrý a   napínavý   příběh..nečekané zvraty a   události..skvělý film
ApexTwin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2008
5/10
Porovnavaju ho s Matrixom ale   ja si myslim ze je to   neporovnatelne. Nedotiahnuty   pribeh, nezmyselne sceny,   celkovo nedotiahnute dokonca.   Dost sklamany
Pyjan_CLIT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Trochu přitažené za vlasy,   ale přesto nejak   fungující.Filmu jsem se   bránil, ale vubec nelituju   že jsem si ho pustil...
termit2007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.7.2009
No čakal som viac. Hlučný   film, plný sekaných scén a   spomalených záberov aj tam   kde by nemuseli byť. Totálne   nezmyselný príbeh kde Osud   vytvára tajné písmo na   tkáčskom stave je podľa   mňa kravina aj pre sci-fi,   fikce komixové filmy a iné   kde nemožné je možné.
Crazy_orb
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2012
Dobrý akční film, až na   kulky co si lítají kam   chtějí... ale nejvíc mě   rozhodilo to jejich plátno,   přišlo mi to fakt sci-fi   blbost jinak to šlo
J3ared
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.1.2009
ano, ano
tento film jsem nejak   prehlizel, ale po prvnim   shlednuti jsem si nejake   scenky poustel dokola, dokonce   jsem se i smal. Jinak pribeh   tez dobry s prekvapivym   koncem.
Karoine
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2008
superhero movie?
dalsi ztrata dvou hodin   drahoceneho casu.. kdyz jsem   usedala do sedadla netusial   jsem ze se jedna o dalsi   superhero movie..
nesmrtelni, dokonali, umi   zatacet s kulkou, proleti   sklem a nemaji ani skrabnuti,   vagon vlaku je rozsekany na   bramborovou kasi, vsichni   zemrou krome tri hrdinu, kteri   maji jen nesmirne sexy   skrabnuti pres oboci...   zklamani

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih8178minih8178Hellraiser (1987) 
Hellraiser n
minih48312minih48312Foylova válka (2002) [TV seriál] 
Foyle's War n
minih40572minih40572Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 
Madagascar: Escape 2 Africa n
minih59221minih59221Glee (2009) [TV seriál] 
Glee n
minih39762minih39762Jeskyně (2005) 
The Cave n
minih18885minih18885Síť (1995) 
The Net n
minih38673minih38673Plavat proti proudu (2003) 
Swimming Upstream n
minih168953minih168953Zaklínač (2019) [TV seriál] 
The Witcher n
minih57930minih57930Čarodějův učeň (2010) 
The Sorcerer's Apprentice n
minih14267minih14267Niagara (1953) 
Niagara n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Wanted 2 (2015)

 Wanted 2 (2015)
Wanted 2 n
 
Žánr: akční / komiks / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... na plátně

17:00 - 17:30

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

17:15 - 18:00

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2003/1) [TV pořad]

16:40 - 17:55

45 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann