reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Waldes a návrat Františka Kupky

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
14 minut
„Dokument o světovém významu známého malíře a osudech sbírky jeho obrazů.“

Celkové hodnocení filmu Waldes a návrat Františka Kupky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.7.2008
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Dobrutka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8207minih8207Herkules v New Yorku (1970) 
Hercules in New York n
minih16250minih16250Poldovi v patách (1991) 
The Hard Way n
minih25473minih25473Za dva groše naděje (1952) 
Due soldi di speranza n
minih23279minih23279Bílá Zombie (1932) 
White Zombie n
minih38814minih38814Romper Stomper (1992) 
Romper Stomper n
minih32705minih32705Ozvěny mrtvých (1999) 
Stir of Echoes n
minih4980minih4980Causa Wardových (1991) 
Class Action n
minih44777minih44777Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video] 
Wrong Turn 2: Dead End n
minih39039minih39039Walt Disney: Nejkrásnější klasické příběhy 3 (2004) 
Disney Fables 3 ... n
minih9909minih9909Kanárská spojka (1993) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 %
4   - Rendys
5   - Tristan_
2   - kovandos
4   - 10kacka10
5   - petrph
3   - Collie
7   - Dobrutka

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:35

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.207/0.182