reklama
 
ohodnotit

Vzpoura žen

Destry Rides Again

Další název:
Destry se vrací
Žánr:
Rok:
1939
Délka:
94 minut
„Zapřisáhlý odpůrce zbraní má zkrotit nepokoje v pohraničním městečku!“

Celkové hodnocení filmu Vzpoura žen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2009
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2013
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2005
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2015
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2009
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2008
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18331minih18331S čerty nejsou žerty (1984) 
S čerty nejsou žerty n
minih29469minih29469Casper a strašidelné Vánoce (2000) [Video] 
Casper's Haunted Christmas n
minih46158minih46158Věčný bojovník (2006) 
Jadesoturi n
minih26557minih26557Muž se zlatou maskou (1990) 
L'homme au masqued'or n
minih18499minih18499Sbohem, lásko (1995) 
Bye Bye Love n
minih15707minih15707Pěsti ve tmě (1986) 
Pěsti ve tmě n
minih38746minih38746Moje matka je na holky (2001) 
A mi madre le gustan las mujeres n
minih22988minih22988Všichni říkají: Miluji tě (1996) 
Everyone Says I Love You n
minih45393minih45393Kořeny (1977) [TV seriál] 
Roots n
minih19902minih19902Superman II (1980) 
Superman II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - clara.bow
9   - pataamat
8   - Georgie2
7   - Ed
6   - Antonin_Ve
9   - pehe
8   - El_Indio
9   - ladynka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.275/0.233