reklama
 
ohodnotit

Vzpoura

The Rising: Ballad of Mangal Pandey

Další název:
1857: The Rising ; Mangal Pandey;
Země:
Rok:
2005
Délka:
150 minut
„Jeden muž se postaví proti celé říši.“

Celkové hodnocení filmu Vzpoura

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.9.2007
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2011
AngeloTommy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2007
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.10.2017
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2006
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2010
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.4.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.12.2007
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
Plivník
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.11.2007
rudolpho
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60004minih60004Bratři a sestry (2006) [TV seriál] 
Brothers & Sisters n
minih27545minih27545Modrý blesk (1999) 
Blue Streak n
minih74372minih74372Jeptišky od sv. Archanděla (1973) 
Le monache di Sant'Arcangelo n
minih20791minih20791Pohyblivý terč (1997) 
Silent Trigger n
minih19063minih19063Slunce rošťáků (1967) 
Le soleil des voyous n
minih14791minih14791Odstřelovač (1993) 
Sniper n
minih43796minih43796Hra o smrti (2003) 
The Reckoning n
minih55876minih55876Osudové setkání (2005) [TV seriál] 
Alborada n
minih2355minih235520 v autě, 40 v posteli (1978) 
Es pecado... pero me gusta n
minih110958minih110958Víkendové prázdniny (2013) [TV pořad] 
Víkendové prázdniny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
8   - cicis
5   - Lienocka22
7   - Kycky
10 - AngeloTomm
9   - phorsky1
7   - rosta12
1   - miroslav22
9   - sluníčko
8   - Miloš11
1   - stixman
3   - vrub
7   - keddy
9   - Plivník
8   - rudolpho

TV Program

ČT1 - 7 dní hříchů (2012)

20:55 - 22:34

1 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

ČT2 - Prasomilové

20:55 - 21:50

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

36 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266854
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.206/0.173