reklama
 
ohodnotit

Vzpomínáš na Dolly Bell?

Sjećaš li se Dolly Bell?

Další název:
Do You Remember Dolly Bell?
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Vzpomínáš na Dolly Bell?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2012
bouncer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2003
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2011
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2016
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2016
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2008
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2004
dawid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2003

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39455minih39455Auta (2005) 
Cars n
minih24247minih24247Žbluňk! (1984) 
Splash n
minih8633minih8633Hra na pláč (1992) 
The Crying Game n
minih10162minih10162Když muž miluje ženu (1994) 
When a Man Loves a Woman n
minih27709minih27709Mazaný Filip (2003) 
n
minih20546minih20546Takoví jsme byli (1973) 
The Way We Were n
minih47177minih47177Láska v sebeobraně (2006) 
Amor en defensa propia n
minih73645minih73645Husk (2011) 
Husk n
minih14435minih14435Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987) 
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors n
minih27928minih27928Mezi kladivem a kovadlinou (1993) 
Hammers Over the Anvil n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
6   - Mlapiska
8   - Akana
8   - Blanche21
9   - dederon
8   - bouncer
7   - rosta12
8   - zaluzar
8   - shadowdark
7   - etos
7   - Maurice
8   - marjanka
9   - dawid

TV Program

ČT1 - Po přízni řízni (1974) [TV epi...

10:40 - 10:50

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak si Chruščov podmanil Ameri...

10:35 - 11:40

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Presumpce lásky (2010) [TV fil...

10:15 - 12:10

27 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147975
Osobností: 626703
Fotografií: 562694
Plakátů: 266896
Obsahů a biografií: 135817

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.109/0.073