reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vždyť já jsem roztleskávačka

But I'm a Cheerleader

Rok:
1999
Délka:
85 minut
„Komedie o sexuální dezorientaci“

Celkové hodnocení filmu Vždyť já jsem roztleskávačka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.8.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.6.2014
VendaCiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2008
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2011
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2013
TONDA77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2009
catherinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n
minih40818minih40818Hostel (2005) 
Hostel n
minih30895minih30895Tři tygři proti třem tygrům (1977) 
Tre tigri contro tre tigri n
minih10722minih10722Královna Margot (1994) 
La Reine Margot n
minih16203minih16203Poklad na Sierra Madre (1948) 
The Treasure of the Sierra Madre n
minih24665minih24665Schůzka se stíny (1982) 
n
minih39811minih39811Sardinky, aneb život jedné rodinky (1986) [TV film] 
n
minih23915minih23915Zlo pod sluncem (1981) 
Evil Under the Sun n
minih9358minih9358Jan Roháč z Dubé (1947) 
n
minih39000minih39000Bestie (2003) 
Belly of the Beast n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
5   - lucymat
5   - Faye
4   - xebece
10 - Gremmie
7   - VendaCiki
10 - verkn
7   - Tichoslape
4   - Kralicek
9   - TONDA77
7   - catherinka

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:50 - 16:40

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících

16:10 - 16:35

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

16:00 - 16:57

28 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141451
Osobností: 605998
Fotografií: 526312
Plakátů: 253819
Obsahů a biografií: 130235

Poslední komentáře

Švindlíři (2003)

Švindlíři
Mám rád filmy ve stylu   Podraz. čekal jsem ale asi   něco jiného. Film je od   začátku do konce velmi, ale   opravdu velmi průhledný.   více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 6 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.19/0.167