reklama
 
ohodnotit

Vzdušné zámky

Carefree

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1938

Celkové hodnocení filmu Vzdušné zámky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.11.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2014
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2012
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.12.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2008
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2009
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.12.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.12.2008
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2014
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2008
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2009
revizor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21497minih21497Tvář (1958) 
Ansiktet n
minih22872minih22872Vražedná modř (1988) 
Killing Blue n
minih35577minih35577K princeznám se nečuchá (1966) 
n
minih43783minih43783Cizinec (1946) 
The Stranger n
minih34829minih34829Kdosi je za dveřmi (1979) [TV pořad] 
Ktosi je za dverami n
minih42127minih42127Blokáda (1974) 
Blokada I - Lužskij rubež, II - Pulkovskij meridian n
minih43372minih43372Inland Empire (2006) 
Inland Empire n
minih2811minih2811Alice tu už nebydlí (1975) 
Alice Doesn't Live Here Anymore n
minih60321minih60321Pérák a SS (1946) 
Pérák a SS n
minih5608minih5608Čest rodiny Prizziů (1985) 
Prizzi's Honor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.3 % (15)
9   - clara.bow
5   - Edward52
8   - melakara
7   - cerfik
7   - diamant
6   - rosta12
6   - sofry
7   - Johnny1
7   - scareface6
4   - JanaOss
1   - Kloby
10 - Dagfra3
8   - mirek52
10 - aniiicka
9   - revizor

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

165 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:35 - 08:50

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:55 - 08:50

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.179/0.138