Duben
ohodnotit

Vyvrženci pekla

The Devil's Rejects

Další název:
Vyhnaní z pekiel / Vyvrheli pekla
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
109 minut

Komentáře k filmu Vyvrženci pekla

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Je to sice hnus, ale znám   ještě větší hnusárny z   českých TV stanic. Ty   různé ordinace,   pojišťovny, ulice,   náměstíčka, řetězy   nevím čeho. Sice na to   nekoukám, ale jenom proto,   že mám možnost sledovat   přes satelit HBO, MGM,   Cinemax, Viasat, Film+ a   další. Jinak bych byl na   mrtvici. Proto jsou pro mě   Vyvrženci docela příjemným   vytržením, mají spád a   napětí, a té krve je k   vidění i jinde více. A to   ještě snad ani nebudu   jmenovat různé reality-show,   což už je opravdu vrchol.   Stokrát je mi milejší tento   pokleslý žánr.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.5.2016
Sheri Moon Zombie má obr   plus, jako v prvním filmu.   (Ne za herecký výkon, ale za   tu hezkou larvičku).   Závidím Vám ji pane   režisére. Proč zase ty   zbytečné a zdlouhavé   dialogy?? Vůbec celé mi to   přijde takové roztahované a   natahované se zbytečnými   odbočkami. Nerad bych dával   úplné mínus tak hledám   nějaké ty plusy, no dobře,   za sem tam gore, občas dobré   triky a samozřejmě že   Sheri. Ale celkově mne to   tedy zklamalo hodně, i když   jsem po prvním filmu nic   nečekal. U přestřelky z   toho zase udělali umění s   praštěnou hudbou. Ach jo,   více jsem se nudil, než   bavil a hodně krát mi to   škubalo rukama na knoflík   rychloposunu.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.8.2012
The Devil's Rejects
Tenhle snímek jsem neměla   ani v plánu vidět, když   vyšel na DVD, jenže jsem na   něj včera náhodou narazila   a překvapilo mne jeho vysoké   hodnocení a tak jsem se   nechala zlákat a musím   říct, že bylo naivní   myslet si, že se dočkám   nějakého zážitku. Nejsem   fanouškem Roba Zombieho, ve   většině případech   (Halloween, Halloween 2)odvedl   katastrofální práci   obzvláště jsem byla silně   znechucena právě u druhého   pokračování Halloweenu, ale   o tom to není, tak jsem si   myslela, že bych mu mohla   dát šanci, s určitostí   mohu říct, že jeho filmům   se budu vyhýbat obloukem a   už nikdy na žádný koukat   nebudu. Co se týče   hereckých výkonů v tomto   filmu a nebo všeobecně v   tomto žánru o žádných   extra výkonech se nedá   mluvit, měla jsem možnost   vidět několik pro mne   neznámých tváří, ale o   tom to není tak a k tomu co   se ve filmu děje, no řekla   bych, že nic moc. Film je   sice brutální, ale zase né   tolik jak jsem očekávala,   že bude po těch všech   možných komentářích, já   nevím asi nejsem tak docela   příznivcem obyčejného   vyvražďování (jen tak   zabít kolemjdoucí) Banda   vrahů ve mě nevyvolala   strach a místy mi některé   scény přišly hodně mimo   mísu. Třesoucí se kamera se   sice tak často neobjevila,   ale za to, když se objevila   stálo to za to, protože jsme   měli množnost vidět   několik minut rozmazaných   tváří, nevím asi mi nějak   unikl smysl. Finální scéna   završila mé znechucení,   které jsem pociťovala během   většiny filmu, sice se tam   objevilo několik brutálních   hlášek, ale to je tak   všechno.
Návrat k   tomuhle filmu rozhodně   neplánuji a RZ je pro mne   uzavřenou kapitolou.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2016
Celekm nechutná a krvavá   jatka, taktéž trošku jiný   horor než možná bývá   obvyklé, ale tuhle ujetou   sebranku raději nikde   nepotkat osobně:-)) ale v   mnohém spíše průměr.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Lituju toho, že jsem se na to   vůbec kdy podíval. Větší   blbost jsem už dlouho   neviděl. Dal jsem na radu   známého - no to jsem se zase   jednou nechal napálit.
A to mám víceméně   horory rád, jenže tento mně   skutečně nesedl. Bohužel   někdy se stává.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Vyvrženci pekla volné   pokračování hororu dům   tisíce mrtvol je dost   slušnej sic místem filmu   jsou slabší místa ale oto   přece ve filmu jde
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Hodně ujetej film s pár   drsnými scénami. Prostě   ujetá rodina (jako např. v   Texaskym masakru) zabíjela   lidi, přišly na ně   policajti některým členům   rodiny se podařilo (bohužel)   utéct po cestě občas   někoho zabili nebo někoho   zajmuli a pak zabili (pěkná   scéna utíkající žena vs.   naklaďák:)) atd. No a   nakonec... Prostě normálka.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2013
Renesanční člověk, ten pan   Zombie - už jen jeho   nevlastní jméno dává   tušit pokleslý žánr - a s   tímto vědomím jsem i   přistupovala k příběhu a   nemám důvod si stěžovat.   Snad jen na pověst, jenž se   vázala k odlehlé farmě - ta   mírně předcházela   skutečnost a nechávala   diváka od prvních minut v   předtuše netušeného   čehosi, co se neukázalo být   až tak extrémním, podstata   hry s nervy tím však splnila   nároky vysokého béčkového   standardu a já se v tomto   případě mohu prohlásit za   obdivovatelku Zombieho režie,   Parmetovy kamery,   výběrového soundtracku i   naprosto úchvatného   finále... Jo, a palec nahoru   za odvahu castingové komise,   pokud se ovšem nejednalo o   velmi věrohodné masky,   soudě podle Dannyho Treja   však tuto hypotézu mohu   vyloučit :-)
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.7.2018
║Rozpočet   $7miliónov║Tržby USA   $17,044,981║Tržby   Celosvetovo $19,390,029║   Prehnaná samoúčelná   brutálna nehoráznosť, čo   som ani nedokázal dopozerať.   Rob Zombie ide zatiaľ svojim   štýlom úplne okolo mňa.   /0%/
Robinson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2012
Nezklamalo. Ještě lepší,   než Dům tisíce mrtvol.   Naprosto luxusní záležitost   v oldschoolovém looku, s   neskutečnými postavami,   perfektními herci, syrovou   brutalitou, efektně zasazenou   hudbou ... nemám si na co   stěžovat. Sid Haig je   zábavný, Bill Moseley   šíleně odporný a   potěšily mě i menší role   Berrymana a Treja. Není to   horor, u kterého by se měl   člověk bát, zato spíš   řádně napínavý thriller,   co opravdu umí vtáhnout do   děje. Kecy o přílišné   úchylárně a hnusu mě   vůbec nezajímají, pro mě   jako fanouška žánru   dokonalost.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.9.2009
Vyvrženci pekla
Dobrý horor, ve kterém mi   však chybělo více napětí   a situací, u nichž bych se   polekal. Je pravda, že to byl   místy masakr, ale uvítal   bych ještě větší   množství vražd a víc   hektolitrů krve. Děj byl   poněkud slabší, protože se   v něm nic moc neudálo. Na   druhou stranu musím ocenit   věrohodně ztvárněné   postavy, z nichž skoro   všechny vypadaly dost   děsivě až odporně. Dost se   mi taky líbilo vyprahlé   prostředí, ve kterém se   děj odehrává. Trefou do   černého byl taky   překvapivý závěr, který   převrátil celý film naruby   a slibuje tak další   pokračování.
Snura
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Tyhlety Zombieho krvavé   vyvražďovačky zřejmě   nikdy nebudou mým oblíbeným   šálkem. Patrně nemám tak   silný žaludek, abych   strávil úplně všechno.   Ovšem chápu, že   milovníkům hororů se tento   snímek bude určtě líbit a   možná se stane i kultovním.   Já si dám ale raději něco,   kde je přeci jen o něco   méně stříkající krve   všemi možnými směry.:-)
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.6.2013
Brutalita od srdce.
A sakra! Veškeré mé noční   můry jsou zapomenuty. Mám   novou. Kapitána Spauldinga.   „Máš rád klauny,   chlapečku?“ Brrr... TOHLE   BYL MASAKR. Ani ne tak   množstvím násilí (viděl   jsem krvavější filmy), jako   těmi psychopatickými   postavami. Předesílám, že   dějově předcházející   Dům tisíce mrtvol jsem   neviděl – musím to   napravit.

Matka rodu pekelná   bestie, otec vychechtané   monstrum (klaun z IT se může   jít bodnout) a dcera   vražedkyně, ale docela   hravá (to ta dychtivost a   elán mládí :-). Bratr zase   rád provokuje Boha, než   někoho umlátí k smrti:   „tady jsem Bože, můžeš   mě přece zastavit!“

Velmi   naturalistické a drsné   výukové video pro všechny   magory a zplozence pekla, jak   někoho efektivně týrat a   psychicky terorizovat (chlapci   v bílých rukavičkách z   Funny Games USA by se od nich   mohli učit). A přitom tahle   rodinka z vidlákova páchá   zlo s takovým gustem a s   takovou živočišnou   radostí, že jejich schopnost   „žít naplno“ by jim   jeden i záviděl. Ostatně -   tím stáhli s sebou do pekla   i pomstychtivého šerifa. A   ta těžká romantika v   závěru à la Mickey a   Mallory z Takových   normálních zabijáků? To   byl důstojný hřebíček do   rakve tohoto příběhu. Filmu   cynického, bez špetky   morálky, morbidního a   hnusného, až téměř   nekoukatelného. Královsky   jsem se bavil po celou dobu...   Carpe diem! (tohle jsem   opravdu asi neměl vidět).
Akana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Nejsem žádná slečinka ani   pohoršený moralista, ale   brutalitu v takovéhle podobě   považuju za samoúčelnou.   Chápu, že to pro určité   jednice má svoje kouzlo a   nikomu to neberu. Mě tam ale   chyběla přinejmenším   nějaká nadsázka nebo   větší stylová   promyšlenost, tu pár   zpomalených záběrů   nenahradí. Postavy jsou   veskrze jedna odpornější   než druhá (vím, že mají   být) a v závěru jim snad   ještě máme fandit. Rob   Zombie je magor, ale stejně   jako v muzice ne příliš   originální.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2013
Film vyvrženej z pekla. Mám   rád špinavý filmy s   hnusnýma držkama a   neučesanýma dialogama.   Zvlášť když v nich hraje   můj oblíbenej playboy Trejo.   Na konci nechyběl hepyjend,   takže je všechno v   pořádku. Nicméně   nedoporučuju film ukazovat   dětem a Jardovi Duškovi.
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Když je to od Roba Zombie,   čekala jsem hnusnou sračku.   Volné pokračování Domu   tisíce mrtvol je celkem dost   velkej hnus. Je to opravdu   horor plný krve a násilí,   ale vlastně je to sračka.
Kmotr95
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Totalni kravina, ktera nema   hlavu ani patu... vazne lituju   toho ze jsem si tento film   pustil a prisel jsem tak tim o   109 minut sveho zivota
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Výborný krvavý thriller   plný černého humoru,   vynikajících hlášek a   drsného násilí, který   Zombie zaplnil spoustou   zábavných a živoucích   postav, které jsou cokoliv,   jen ne nezajímavé.   Především kreace Williama   Forsytha je nezapomenutelná a   drsně cool, že zkrátka   nejde si ho nezamilovat. I   zajímavý nápad,   částečně heroizovat partu   šílených psychopatů, je   rozhodně originální, i   když pravda, je poněkud   zvrácený a neetický. Tady   se však na etiku nebo   nedejbože nějakou oslavu   bodré lidskosti nehraje.   Zombieho svět je zaplněn   krutými vrahy a masem na   porážku. Musím zmínit i   výborný soundtrack, který   vytváří nádherný   kontrapunkt k násilným   orgiím a přívalem   sprosťáren, které mě   svojí kadencí totálně   uzemnily.
Amthauer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.10.2008
Pohodový film, ve kterém je   vraždění pojato jako   příjemná kratochvíle a   nakonec jsme rádi, když ti   zlí masoví vrazi vyhrají a   užívají si krás   jižanského léta. Já vás   varoval...
cynik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2009
Na to že pomsta může být   dobrým námětem pro určité   druhy filmů přišla před   Robem Zombiem už celá řada   tvůrců (např. van Damme na   tomto principu stavěl dlouho   na začátku své kariéry)a   nápad šerifa, který chce za   každou cenu pomstít vraždu   svého bratra, se mi jevil   jako dobrý pro pokračování   slaboduchého hororu Dům   tisíce mrtvol. Bohužel to je   to jediné, co na tomhle   snímku zajímavé je.
Rodina Fireflyových je   banda psychopatů, do kterých   by každý s radostí vysypal   nejeden zásobník. Vzhledem k   tomu jaká má na svědomí   zvěrstva, je to celkem   pochopitelné a proto se   šerif Wydell, který díky   Fireflyovým přišel o   bratra, od počátku se svým   nápadem - pozabíjet celou   rodinu, jeví jako sympaťák.  
Bohužel místo   nemilosrdné štvanice si v   tomhle filmu divák   "užije"   především další zločiny   zbývajících členů   úchylné rodinky, zřejmě   proto, aby i těm   nejnatvrdlejším divákům   došlo, že to opravdu nejsou   hodní lidé. Mezitím v   druhém plánu šerif Wydell   najme dvojici trestanců, aby   mu pomohli zbytek rodiny   Fireflyových pochytat. Což   se jim podaří a šerif   Wydell si může vychutnat   svojí pomstu. Bohužel od   počátku začne dělat   "začátečnické"   chyby. Každý chápe, že po   tom všem nestačí Fireflyovi   jen tak prostě střelit do   hlavy, ale je třeba nechat je   okusit aspoň část toho, co   dělali oni jiným, ale   chlastat u "práce",   dlouze se vykecávat a nechat   bezbrannou "oběť"   prchat ve hře na lovce a   kořit se už vymstilo   nejednomu sadistickému   padouchovi v daleko lepších   snímcích!!! A   "překvapivě" se to   vymstí i šerifu Wydellovi !   Jak originální.
Takže nakonec tři   zbývající sadisté   umírají v dešti   policejních kulek ve stylu   Bonnie a Clydea.
Jediné co odlišuje tento   film od prvního dílu a je to   o třídu lepší, jsou   záběry krajiny pod   závěrečnými titulky.
notime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2006
Hodně brutální podívaná.   Pokud takové filmy   vyhledáváte, budete určitě   spokojeni. Ostatní ať se   tomu radši vyhnou. Je to fakt   drsný.
TSZ
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.6.2007
Film do puntíku splnil   všechna má očekávání,   tedy hutné (a dnes již   téměř nevídané)gore   scény plné krve, násilí a   mučení. Ověřil jsem si to,   co jsem již delší dobu   tušil, totiž že Rob Zombie   zřejmě nebude tak docela   normální člověk a všichni   můžeme být velice rádi,   že taková   "cáklá" rodinka,   jakou jsme viděli ve filmu,   ve skutečnosti nebydlí v   našem sousedství.   Každopádně jeden z   nejdrsnějších filmů co   jsem kdy viděl, fanouškům   žánru mohu vřele doporučit   (pokud to někdo z nich   ještě neviděl)
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2017
Proste mazec road movie trochu   jinak:-) tvl vzdyt to ma i   rodinne poselstvi. Rodina do   horkyho konce:-) opet co jsem   psal u domu tisice mrtvol.   Bavi me svehlavost a   originalita Roba. Chapu   malokdo chape kdyz si lidi   delaji veci po svem a nevim   proc se na to koukaji lide   kterym tento   "poklesly" a   "neinteligentni"   styl nic nerika tem bych   zakazal hodnotit at si jdou   hodnotit filmy od marvela...
rasp666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2016
Jeden z mých   nejoblíbenějších   filmů........................   ..............................   ................
hannibanny
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Rozhodně stojí za to se   podívat a udělat si vlastní   obrázek. Perou se ve mně   vlastnosti kultu, thrilleru,   hodně černé   komedie,kowbojky a   bezdůvodného násilí a   pokud je to pravda, tak   dalšího příběhu podle   skutečné události, takže   podle mého názoru to   rozhodně neni horor. Film je   to pěkný sice trochu   úchylný, ale zaslouží si   pozornost.
sidheig
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2009
patri medzi moje   oblubene.hlasky ve filmu 100   bodov.takisto rob zombie   dokazal ze vie aj   rezirovat..
inak sheri   moon je zena roba zombie...
Beruska123
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Pěkná blbost tenhle film   nemá hlavu ani patu je to   nechutný             škoda   ztrácet s ním čas
ghoul
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Tenhle snímek má své   kouzlo. Ve většině filmů   stojíte na straně   dobra...tady se vám ovšem   může stát, že začnete   držet palce úplně opačné   straně a přesto, že jsou to   hovada, co se vyžívají v   nechutném zabíjení, tak   vám nakonec bude líto, že   dopadají tak špatně. Navíc   na konci je úžasná   písnička od Terry Ride.
Jirca666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Skvělý
Tento film se vážně velmi   líbil.Halvně režie Roba   Zombieho je zde opravdu   kvalitní a mnohem lepší   než u jeho předešlého   filmu.Navíc film oplývá   kvalitními herci a   napínavými scénami.Nic pro   slabé žaludky.Film vám   velmi doporučuji

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih11834minih11834Malá mořská víla (1989) 
The Little Mermaid n
minih57582minih57582Ping! (2000) 
Ping! n
minih142031minih142031Biřmování (2016) 
The Confirmation n
minih52892minih52892V lepší společnosti (2009) 
All Good Things n
minih153666minih153666Země jahod (2016) 
Jordgubbslandet n
minih8628minih8628Hra myšlenek (1995) 
Mind Games n
minih40766minih40766Všechno nejlepší! (2006) 
n
minih53395minih53395Muž, který se spustil (1974) [TV film] 
Muž, který se spustil n
minih93822minih93822Posel (2012) [DCP] 
n
minih7596minih7596Faunovo velmi pozdní odpoledne (1983) 
Faunovo velmi pozdní odpoledne n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dům tisíce mrtvol (2003)

 Dům tisíce mrtvol (2003)
Dům tisíce mrtvol n
House of 1000 Corpses
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Zombie

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

21:05 - 22:00

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Stezka Českem

20:55 - 21:20

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

59 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

64 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10