Vyvolené (2002)

Vyvolené (Chek law dak gung)
66.4 %
 
 

Chek law dak gung

Další název: Naked Weapon; Chi luo te gong

    Žánr: akční / krimi / drama / romantický
    Země: Hongkong
    Délka: 92 min.
„Nejnebezpečnější zbraň je ta, kterou tasí krásná žena!“
POZOR SPOILER!!

Do hotelu přichází masérka. Nedaleko v autě jsou tři agenti. Masérka zabije muže a prchá. V autě však dostane přímý zásah raketou. Nastává souboj s agenty…

Ztratilo se několik třináctiletých dívek. Ty jsou nyní na ostrově, kde procházejí tvrdý a náročným výcvikem. Tomu všemu velí madam M. Některá děvčátka se pokusí o útěk, ale ten se nepovede.

O šest let později jsou děvčata vycvičena a začíná boj mezi nimi samotnými, který má přežít jen jedna jediná. Madam M však na poslední chvíli změní pravidla a nechává přežít tři. Nejprve je nechá zneužít svými muži, a pak je používá jako nájemné vražedkyně.

V Hongkongu žije žena, které zmizela dcera Charlien. Ta je jedna z těch, které přežily. Matku navštíví agent Jack Chen. Ten tvrdí, že je její dcera nedaleko. A také že je a vraždí. Při tom se s matkou setkají očima. Jack dceru polapí, ale jen na chvíli. A za tu chvíli se oba sblíží. Pak je napadena její matka a po tuhém boji je útočnice zabita. Madam M navštíví jakýsi Riu Chi a zadává objednávku na vraždu. Obětí má být zrádce z jeho řad - Kendži. Na „kšeft“ jsou poslány dvě dívky a ty brzy zjistí, že je to past, a jedna je zraněna injekcí afrodiziaka. Na mole číslo čtrnáct se utká v závěrečné bitvě Charlin a Riu Chi. Kdopak zvítězí?  Autor: Pitryx

režie:
Siu-Tung Ching
 
 
hraje:
Daniel Wu (Jack Chen), Jewel Lee (Jing), Marit Thoresen (Fiona Birch), Almen Wong Pui-Ha (Madam M), Kai Yan Kwok (malá Katherine), Renee Nichole Rommeswinkel (malá Charlene Ching), Mo Ka Lai (malá Jing), Augustin Aguerreberry (instruktor), Maggie Q (Charlene Ching), Anya (Katherine), Monica Lo (studentka), Benny Lai (tetovaný šéf Yakuzy), Cheng Pei-Pei (Faye Ching), Dennis Chan (p. Chan), Hoi Lin (Ryuichi)
 
 
scénář:
Wong Jing
 
 
kamera:
Choi Sung-Fai
 
 
hudba:
Ken Chan, Kwong Wing Chan
 
 
kostýmy:
Pik-Kwan Lee
 
 
střih:
Angie Lam
 
 
zvuk:
Kinson Tsang
 
 
produkce:
Wong Jing, Catherine Kwan
 
 
koordinátor kaskadérů:
Lau Chi-Ho
 
 
vizuální efekty:
Ringo Lee (supervize)
 
 
výprava:
Choo Sung Pong
 
 
výkonný producent:
John Chong
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.