reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vyrovnat si účty

GETTIN´SQUARE

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Vyrovnat si účty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2009
luongovae
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2010
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2010
Satinne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2007
Jeannej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86169minih86169Elysium (2013) 
Elysium n
minih49902minih49902Las Vegas: Kasino (2003) [TV seriál] 
Las Vegas n
minih41419minih41419Kronika smrti (2004) 
Crónicas n
minih24611minih24611Pršelo jim štěstí (1963) 
n
minih18252minih18252Rychlá změna (1990) 
Quick Change n
minih11631minih11631Lovec jelenů (1978) 
The Deer Hunter n
minih42144minih42144Pánská jízda (1983) [TV film] 
Pánská jízda n
minih3640minih3640Barton Fink (1991) 
Barton Fink n
minih52778minih527783 + 1 s Miroslavem Donutilem (2004) [TV cyklus] 
3 + 1 s Miroslavem Donutilem n
minih53806minih53806Hledám paní na hlídání (1975) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - M.A.G.
7   - luongovae
7   - rosta12
7   - miras311
6   - vrub
10 - kvaca
7   - Satinne
9   - Jeannej

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - cévní mozkov...

12:20 - 12:40

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606707
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130343

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.379/0.358