reklama
 
ohodnotit

Vyprovokovaná

Provoked: A True Story

Další název:
Provoked
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
113 minut
„Boj o život oběti domácího násilí.“

Celkové hodnocení filmu Vyprovokovaná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2011
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2012
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.6.2008
Plivník
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2008
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2011
Kackanebe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33189minih33189Najatý klaun (1980) [TV film] 
Najatý klaun n
minih39944minih39944Peníze těch druhých (1991) 
Other People's Money n
minih34870minih34870Otrantský zámek (1977) 
Otrantský zámek n
minih12351minih12351Muž meteor (1993) 
The Meteor Man n
minih60132minih60132Vyhnanec (1999) 
Bridge of Dragons n
minih11266minih11266Legenda o Pavlovi a Pavle (1973) 
Die Legende von Paul und Paula n
minih47147minih47147Indické nokturno (1989) 
Nocturne indien n
minih70903minih70903Období zkoušek (1962) 
Term of Trial n
minih115368minih115368EXODUS: Bohové a králové (2014) [2k digital] 
Exodus: Gods and Kings n
minih111691minih111691Žraločí tornádo (2013) [TV film] 
Sharknado n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 % (10)
6   - curil
8   - vojtam
5   - red.mann
1   - miroslav22
6   - rosta12
8   - MILAN19611
5   - Raptor150
6   - Plivník
9   - Monalisa75
10 - Kackanebe

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Úsvit samořiditelných automobi...

16:30 - 17:25

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

16:05 - 16:57

35 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152353
Osobností: 636510
Fotografií: 578387
Plakátů: 275662
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Silnice (1972) [TV film]

Silnice
Profesor po přednášce, chce   odejet autem z Brna do Prahy a   zrovna natrefí na zloděje,   kterému se zalíbilo jeho   auto. Neztratí hlavu a   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.486/0.405