reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vynucená pomsta

Forced Vengeance

Další název:
Vynucená msta / Vynútená pomsta (SK)
Žánr:
Rok:
1982
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Vynucená pomsta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2016
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2015
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2014
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2008
Pauzik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2010
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2007
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2011
panadero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.5.2009
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2007
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih103399minih103399Líbánky (2013) 
Líbánky n
minih75451minih75451Líbat nevěstu zakázáno (2011) 
You May Not Kiss the Bride n
minih25869minih258698 MM (1999) 
8 MM n
minih72456minih72456Písečná smrt (2009) [TV film] 
Sand Serpents n
minih10744minih10744Kramerová versus Kramer (1979) 
Kramer vs. Kramer n
minih48672minih48672Neviditelný cíl (2007) 
Nan er ben se n
minih96046minih96046Rivalové (2013) 
Rush n
minih24162minih24162Zubaté ostří (1985) 
Jagged Edge n
minih30406minih30406Nahoru, dolů (2000) 
Bounce n
minih25689minih25689Světlo z ohně (1997) 
Firelight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.2 %
4   - martin.stu
5   - PORTER
6   - RM
6   - FrankieOnd
7   - Kycky
8   - oulisna
7   - rosta12
8   - Pauzik
6   - Raptor150
5   - Spurs
4   - panadero
5   - JANAKA
6   - Mano855
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.807/0.777