reklama
 
ohodnotit

Východní část, západní část

East Side, West Side

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
108 minut
„Melodrama o lásce a vášni podle stejnojmenného románu Marcie Davenportové“

Celkové hodnocení filmu Východní část, západní část

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32564minih32564Řetěz bláznů (2000) 
Chain Of Fools n
minih34109minih34109Loď duchů (2002) 
Ghost Ship n
minih67566minih67566Kouzlo Štědrého večera (1986) [TV film] 
Christmas Eve n
minih118189minih118189V jeho očích (2014) 
Hoje Eu Quero Voltar Sozinho n
minih91147minih91147Někdo zvoní (1991) [TV inscenace] 
Někdo zvoní n
minih56915minih56915Česko Slovenská SuperStar (2009) [TV pořad] 
Česko Slovenská SuperStar n
minih26856minih26856Medená veža (1970) 
Medená veža n
minih7766minih7766Podvodníci (1993) 
Frauds n
minih15072minih15072Oskar (1991) 
Oscar n
minih46822minih46822Tohle je Sparta! (2008) 
Meet the Spartans n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
8   - curil
5   - Agostino
3   - Bogy
1   - 10kacka10
4   - opl
3   - Status
5   - Pefto
5   - ekki
8   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

16:00 - 16:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - V demilitarizované zóně

16:05 - 16:55

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

19 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

15:30 - 16:35

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148380
Osobností: 627642
Fotografií: 565782
Plakátů: 268343
Obsahů a biografií: 136206

Poslední komentáře

Fakjů pane učiteli 2 (2015)

Fakjů pane učiteli 2
Opět se ukazuje zlaté   pravidlo, že druhé díly   bývají horší než ty   první. Tady ale zase taková   tragédie není. Nápad   dobrý, i když mohl více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Silní duchem (1967)

Silní duchem
Četl jsem knihu ,,Silní   duchem" od spisovatele   Dmitrije Medveděva.   Spisovatel sám ji napsal na   základě vlastních   zážitku,které se více >

Autor: Athos

Nenávist (2014) [TV epizoda]

Nenávist
Odbarvená Polívková na   blond s efektním hysterákem,   která nesnášela chlapy a to   až za hrob. Chvílemi   vypadala tak nějak   normálně, ale více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

48 hodin (2014) [TV epizoda]

48 hodin
Policajt je vždycky policajt   a to i na nemocničním   lůžku a všechny osobnosti   se dají využít, od   analytika k ranařovi až po   zrádce, více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Černý prodej filmů (2017) [TV ep...

Černý prodej filmů
Pomalu se ztrácí dech, vtipu   ubylo nebo mi prostě zrovna   tady moc neseděl. A to ani ve   vietnamské tržnici, to už   je dnes klišé a tak ani v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.385/0.338