reklama
 
ohodnotit

Východní část, západní část

East Side, West Side

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
108 minut
„Melodrama o lásce a vášni podle stejnojmenného románu Marcie Davenportové“

Celkové hodnocení filmu Východní část, západní část

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39707minih39707Dracula 2: Vzkříšení (2003) 
Dracula II: Ascension n
minih157835minih157835Verše zapomnění (2017) 
Los Versos del Olvido n
minih79805minih79805Nebezpečná metoda (2011) 
A Dangerous Method n
minih38113minih38113Normální (2003) 
Normal n
minih120684minih120684Neporazitelný Superman (2013) [Video] 
Superman: Unbound n
minih2851minih2851Pro mě den, pro tebe noc (1932) 
À moi le jour, à toi la nuit n
minih145757minih145757Smrt ve tmě (2016) 
Don't Breathe n
minih119276minih119276Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...” (2014) [2k digital] 
Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...” n
minih53958minih53958Pomsta (1968) 
Pomsta n
minih60497minih60497Růžový Hubert (1985) [TV inscenace] 
Růžový Hubert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 % (9)
8   - curil
5   - Agostino
3   - Bogy
1   - 10kacka10
4   - opl
3   - Status
5   - Pefto
5   - ekki
8   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

16 minut již uběhlo
134 minut zbývá do konce

ČT2 - Za mříže!

02:20 - 02:45

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:00 - 02:40

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.304/0.267