ohodnotit

Východní část, západní část

East Side, West Side

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
108 minut
„Melodrama o lásce a vášni podle stejnojmenného románu Marcie Davenportové“

Celkové hodnocení filmu Východní část, západní část

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4154minih4154Bitva o Alžír (1965) 
La Battaglia di Algeri n
minih99944minih99944Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 n
minih77087minih77087Jesse Stone: Radikální změna (2007) [TV film] 
Jesse Stone: Sea Change n
minih32656minih3265640 dnů a 40 nocí (2002) 
40 Days and 40 Nights n
minih133589minih133589Malé vítězství (2014) 
A Little Game n
minih142581minih142581Nepsaná romance (2014) [TV film] 
Love by the Book n
minih7823minih7823Galantní slavnosti (1965) 
Les fêtes galantes n
minih44777minih44777Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video] 
Wrong Turn 2: Dead End n
minih155106minih155106Utajená pravda (2016) 
Hidden Truth n
minih43727minih43727Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 
Hot Fuzz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 % (9)
8   - curil
5   - Agostino
3   - Bogy
1   - 10kacka10
4   - opl
3   - Status
5   - Pefto
5   - ekki
8   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta aneb Matka oceán

11:25 - 12:20

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Kolotoč života (1994) [TV film...

10:25 - 12:30

91 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166882
Osobností: 662146
Fotografií: 651956
Plakátů: 313449
Obsahů a biografií: 153835

Poslední komentáře

Bouřlivé víno (1976)

Bouřlivé víno
Celkem pohodový film o víně   a kšeftech s ním. Je fakt,   že Michal s Katkou k sobě   moc neseděli a taky líbání   na vinici bylo spíše   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 9 / 10

Napravení Jima Valentina (1964) ...

Napravení Jima Valentina
Málo známý komediální   muzikál s hudbou Harryho   Macourka a texty K. M. Walló.   Velká škoda, že písničky   kasaře Jima jsou zpívané   Karlem více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Masaryk (2016)

Masaryk
Tento film je těžké   hodnotit. Podle úhlu pohledu   by se totiž toto hodnocení   muselo dost dramaticky lišit.   Jako filmařina je to dost   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Rambo (1982)

PROCESOR!

Rambo
1982? Tak to by se spousta   filmů-akčních měla teda   stydět…Je vidět, že se   podílel i na scénáři a to   ho nasměrovalo k další   hvězdné kariéře…

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Peklo v Pacifiku (1968)

???

Peklo v Pacifiku
2 rec: "Oba uživatelé přede   mnou už zde napsali"

podle   datumu jsi psal prvni, tak   jsou dv,,, vlastne dnes uz je   jen jedna moznost, ti dva více >

Autor: Scifista | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.277/0.266