reklama
 
ohodnotit

Všechno co mám rád

Všetko čo mám rád

Další název:
Everything I Love
Rok:
1992
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
5.3.1993
„Film o všem, co máme rádi.“

Celkové hodnocení filmu Všechno co mám rád

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2005
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2009
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2009
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.11.2016
Mouse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24106minih24106Zrodila se hvězda (1976) 
A Star Is Born n
minih41624minih41624O líném Honzovi (1977) [TV inscenace] 
O líném Honzovi n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih88487minih88487Cizinec a krásná paní (2012) [TV film] 
Cizinec a krásná paní n
minih13274minih13274My ztracený holky (1972) 
My ztracený holky n
minih5275minih5275Con Air (1997) 
Con Air n
minih22422minih22422Veselé vánoce přejí chobotnice (1986) 
Veselé vánoce přejí chobotnice n
minih21206minih21206Toto hrdina (1991) 
Toto le héros n
minih60897minih60897Střepiny (2002) [TV pořad] 
Střepiny n
minih7148minih7148Dvě tváře lásky (1996) 
The Mirror Has Two Faces n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - theremin
7   - orlro
8   - Blanche21
8   - oulisna
8   - zepo
8   - rosta12
2   - zaluzar
10 - Mouse

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti: Terezín

13:35 - 13:55

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144314
Osobností: 615091
Fotografií: 539194
Plakátů: 258018
Obsahů a biografií: 132150

Poslední komentáře

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.122/0.083