reklama
 
ohodnotit

Vražedný tanec

Dancing Machine

Žánr:
Země:
Rok:
1990
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
13.2.1992
„Co se děje v tanečním studiu Alana Wolfa?“

Celkové hodnocení filmu Vražedný tanec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2011
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.10.2011
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.7.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2011
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2012
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2015
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n
minih47891minih47891Případy otce Dowlinga (1987) [TV seriál] 
Father Dowling Mysteries n
minih48904minih48904Posel dobrých zpráv (1976) [TV hra] 
n
minih3424minih3424Babí léto (1961) 
Nem ér a nevem n
minih74277minih74277Obelisk (1976) 
Obelisk n
minih113543minih113543Muhammad Ali: Největší souboj (2013) 
Muhammad Ali's Greatest Fight n
minih19646minih19646Stav věcí (1981) 
Der Stand der Dinge n
minih26496minih26496Legionář (1998) 
Legionnaire n
minih2363minih23632x2 v posteli s nebesy (1964) 
n
minih24554minih24554Případ mrtvých spolužáků (1976) 
Případ mrtvých spolužáků n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (16)
7   - curil
8   - cicis
7   - jarda53
7   - Bara.40
8   - FrankieOnd
6   - olgab
9   - oulisna
7   - sakro
6   - rockwoman
7   - rosta12
7   - Rendys
10 - Gremmie
8   - Johnny1
7   - Slamáček
6   - Roober
6   - domas2006
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.289/0.25