reklama
 
ohodnotit

Vražedné vzpomínky

Mem-o-re

Další název:
Memory
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
98 minut
„Zapomenuté myšlenky mohou i zabíjet.“

Celkové hodnocení filmu Vražedné vzpomínky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2007
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2015
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2007
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2008
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.5.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2007
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.6.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.5.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2015
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.4.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2015
IGCONEK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.11.2007
t2765
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69214minih69214Láska přichází o Vánocích (2010) [TV film] 
Die Liebe kommt mit dem Christkind n
minih16477minih16477Správná posádka (1983) 
The Right Stuff n
minih22298minih22298Velké naděje (1998) 
Great Expectations n
minih92798minih92798Nájezdníci z Kansasu (1950) 
n
minih47084minih470841. světová válka (2004) 
Battleground n
minih15978minih15978Po stopách krve (1969) 
Po stopách krve n
minih86632minih86632Piros bugyelláris (1938) 
Piros bugyelláris n
minih84572minih84572Vlastní zbraň podmínkou (2012) 
Safety Not Guaranteed n
minih34941minih34941Panika (2000) 
Panic n
minih108074minih108074Poslední přání (2006) 
The Last Request n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
7   - cicis
5   - curil
7   - clara.bow
8   - ajaajena
7   - 261972
6   - Kycky
6   - ASPHALT
7   - Rendys
8   - MILAN19611
1   - miroslav22
7   - mrakoslap
1   - stixman
7   - Raptor150
5   - Chroust-Sp
10 - IGCONEK
3   - t2765
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.889/0.789