reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vražedné tango

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2011
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.7.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.10.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36710minih36710Sonny (2002) 
Sonny n
minih13415minih13415Na život a na smrt (1981) 
Death Hunt n
minih11537minih11537Loch Ness (1996) 
Loch Ness n
minih50779minih50779Northangerské opatství (2007) [TV film] 
Northanger Abbey n
minih44222minih44222Medvěd a já (2000) 
Bear with Me n
minih2349minih2349Druhá světová válka 2 - Vpád nacistů (1943) 
World War II - 2: The Nazis Strike n
minih40607minih40607Srdce je zrádná děvka (2004) 
The Heart Is Deceitful Above All Things n
minih41634minih41634Zástupce velitele (2006) 
Second in Command n
minih57243minih57243Vše, co Lola chce (2007) 
Whatever Lola Wants n
minih70314minih70314Wolverine (2013) 
The Wolverine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38 %
8   - curil
2   - mat.ilda
3   - olgab
5   - Kycky
6   - rosta12
5   - selinger1
2   - miroslav22
4   - T800
1   - Kloby
2   - bajaw
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.507/0.47