reklama
 
ohodnotit

Vražda po našem

Další název:
Jak jsem se stal vrahem, Novomanžel aneb Vražda po našem; Murder Czech Style
Rok:
1966
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
24.2.1967

Celkové hodnocení filmu Vražda po našem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2011
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2015
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2014
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2012
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2016
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2011
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2008
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2008
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2011
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2011
tomc2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2011
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39999minih39999Tajemný let (2005) 
Flightplan n
minih122638minih122638My 2 (2014) [2k digital] 
My 2 n
minih57617minih57617Pro krásný okamžik (?) [TV pořad] 
n
minih49749minih49749Cyranův ostrov (2010) [TV seriál] 
Cyranův ostrov n
minih12424minih12424Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký.... (1989) 
Honey, I Shrunk the kids n
minih103271minih10327130 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže (2013) 
30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo n
minih55048minih55048Příběh Robina Hooda a jeho družiny (1952) 
The Story of Robin Hood and His Merrie Men n
minih112858minih112858Manžel (2013) 
The Husband n
minih51612minih51612Důvěrnosti (2007) 
Towelhead n
minih74615minih74615Jedna mezi oči (2012) 
Bullet to the Head n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 % (20)
8   - curil
7   - jarda53
7   - pataamat
8   - Frolíček
5   - georginaa
6   - Serpentina
5   - Snura
8   - melakara
7   - Nasudr
7   - satyr
7   - nick4
7   - Scifista
7   - zepo
5   - Roman333
6   - rosta12
6   - Warden
8   - antoninses
8   - flogger
6   - tomc2
8   - Tnegad

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Zabijte Hitlera!

11:05 - 12:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Gréta se vdává...

10:25 - 12:15

47 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.317/0.28