ohodnotit

Vrata do podsvětí

The Gate

Další název:
Gate, Brána I.
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
92 minut
„Modli se ať není pozdě ....“

Celkové hodnocení filmu Vrata do podsvětí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2008
jardiv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2017
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2018
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.9.2017
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.6.2015
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2014
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2009
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2011
Mr.Craven
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2010
petrianek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25053minih25053Střelci na útěku (1998) 
The Replacement Killers n
minih41396minih41396Márnice (2005) 
Mortuary n
minih7062minih7062Dva muži hlásí příchod (1975) 
n
minih21506minih21506Tváří v tvář (1997) 
Face/Off n
minih8669minih8669Hrabě Monte Cristo (1975) [TV film] 
The Count of Monte Cristo n
minih28705minih28705Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001) 
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring n
minih19360minih19360Souboj Titánů (1981) 
Clash of the Titans n
minih20675minih20675Taxi, taxi (2000) 
Taxi 2 n
minih39377minih39377Pýcha a předsudek (2005) 
Pride & Prejudice n
minih16216minih16216Karate tiger 3: Pokrevní bratři (1989) 
No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 % (13)
7   - Prasoid
5   - ignac1
6   - jardiv
7   - Scifista
7   - caligari
7   - smíšek
1   - miroslav22
4   - kahi
7   - mrakoslap
7   - rika-ml
8   - Slamáček
7   - Mr.Craven
8   - petrianek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661099
Fotografií: 647559
Plakátů: 311553
Obsahů a biografií: 153151

Poslední komentáře

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.117/0.104