Jeden svět
ohodnotit

Vrána

The Crow

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
2.12.1994
„Dramatický příběh rockového zpěváka, který se po své smrti vrací pomstít smrt své snoubenky.“

Komentáře k filmu Vrána

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Vrána naprostá senzace jak   po herecké stránce tak   překrásná hudební kulisa   ohromná škoda je že zde   zemřel hodně talentovanej   herec Brandon Lee opravdu   skvělej horor podle mně je   to dosti velká špička v   tomto oboru
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Kultovní film o smrti a   zmrtvýchvstání, skvělou   akcí, temnou atmosférou a   gotickými prvky podkreslenou   parádní hudbou.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Po celou dobu filmu se mi v   hlavě rodil názor co napsat,   a každou scénu to bylo něco   originálnějšího, a když   se chci rozepsat tak zjistím   že můj milovaný přítel   JimMorrison napsal to co jsem   chtěl napsat já…Když jsem   se podíval kdy se to   natočilo, úplně jsem   zkoprněl, rok 1994   nejplodnější rok v   Holywodských dějinách,   vždyť v tom roce se   podařilo natočit několik   nesmrtelných filmů, Forrest   Gump, Pulp Fiction, Leon,   Vykoupení z věznice   Shawshank a teď i Vrána   samozřejmě si nemůžu   vybavit další filmy ale byl   to prostě nejplodnější rok   historie…Prvních několik   desítek minut budují velmi   působivou mrazivou záhrobní   atmosféru…Scéna, kdy se   členové Devil´s Night vší   silou snaží Erica Dravena   zastřelit, byla prostě   neuvěřitelná a celému   filmu nalepilo cech zapsaní   do historie, byla to jedna z   prvních akcí natočena   tímto stylem…ale   třešnička na dortu alespoň   pro mě byla závěrečná   pasáž, kdy se bojovalo na   střeše kostele, pravda   místy je vidět že se jedná   o triky které jsou ještě v   plenkách, ale to odpustíte a   ještě velmi rádi…Velkým   plus je samotný herec Brandon   Lee, který se zhostil role   mstitele bravurně a šlo   vidět že si ji opravdu   užívá, opravdu mě   překvapilo když jsem zjistil   že zemřel při jedné   scéně…Když se to tak   vezme je to vlastně   béčkový námět který by   se dokázal narodit v hlavě   Eda Wooda , člověk   povstane z mrtvých a mstí   se…Ale tohle vše se   dokáže vykompenzovat skvěle   upraveným městem které   vypadá jako Batmanovo Gotham   City, a také užasnou   rockovou hudbou…Tento   snímek byl jistě průlomový   a hlavně díky své dobře   namíchané temné atmosféře   zanechává její shlédnutí   příjemný pocit na duši…
Tom_Hardy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Zřejmě jeden z   nejsmutnějších filmů   historie. Už samotný námět   napsal autor komiksu O´Barr   podle vlastních zkušeností   (po násilné smrti své   snoubenky v Detroidu).   Následné natáčení se pak   potýkalo s mnohými problémy   - tesař utrpěl během   natáčení těžké   popáleniny a tiskový   mluvčí filmu měl těžkou   dopravní nehodu. Vše   vyvrcholilo 30. března, kdy   byl nešťastnou náhodou   během natáčení postřelen   Brandon Lee, který o několik   hodin později na následky   zranění zemřel. Film byl   nakonec dokončen za pomoci   dabléra a počítačové   techniky. Je to nádherný   film, ale za vysokou cenu...
orlro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Gotické moderní americké   město, minimum barev, pomsta   zmařené lásky a navíc   nešťastná smrt   představitele hlavní role,   tohle všechno se zavrtá do   hlavy...
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2010
Mám ráda filmy, které mají   temnou atmosféru. The Crow   jí má na rozdávání,   svůdně temnou a pochmurnou,   jako je i sama comicsová   předloha. Jako celek to pak   dýchne dosti depresivně i   bez toho, aniž by jste si   uvědomili tragické okolnosti   natáčení. Brandon Lee   předvedl vynikající výkon.   Velká škoda, že to pro něj   byla (osudově) poslední   role!
Roux
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2011
Pro mě je Vrána   jednoznačná srdeční   záležitost, na kterou nikdy   nedám dopustit. Myslím, že   víc není co dodávat.
Snape
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Je naprosto jasný, odkud se   vzal Joker z Temnýho   rytíře. Dokonce některý   scény jsou velice podobný. O   smrti obou představitelů   nemluvě. Atmosféra je   skvělá, zajímavý ale je,   že film jednoznačně   odkazuje na gotiku   osmdesátejch let a je   natočen teprv v polovině   devadesátejch.
rockwoman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Vrána pro mě navždy   zůstává vyjímečná,   mystická, plná   bolesti,čisté lásky, něhy.  

***Neboť   nikdo z nás nezná hodinu ani   minutu naší smrti,
smýšlíme o životě   jako o bezedné studni.
A přesto,vše co nás   potkává,stává se pouze v   omezeném množství,mnohem   menším, než si   připouštíme.
Jak   často vzpomenete letní   odpoledne vašeho dětství,   odpoledne,jež je tak pevně   spjato s vaší existencí,
s vaším životem,který   by bez něho vypadal jinak?
Možná   čtyřikrát,pětkrát-dost   možná ani to ne.
Kolikrát pohlédnete do   svitu měsíce v úplňku?
Možná dvacetkrát.A   přitom to všechno dnes   vypadá tak   nevyčerpatelně.***
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Moc pěknej film. Podle mě   má hlavně dvě velký plus.   1. Prakticky celej děj se   odehrává v noci a má   úžasnou atmosféru. 2.   Neméně úžasnej sympaťák   Brandon Lee v hlavní roli.   Škoda ho, myslim, že měl   talent. Pak se mi tam ještě   hodně líbila vrána -   skvělý zvíře :) - a do   tohohle filmu jako stvořený   :D Určitě to někdy zkouknu   znova.
angi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2013
Vrána - mysteriozní   thriller, který patří mezi   mé nejoblíbenější filmy.   Setkala jsem se s názory, že   je film příliš ponurý.   Nejspíš opravdu není pro   každého, ale kdo má tento   žánr rád, nemůže být   zklamaný.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2009
Luke
Tak tenhle film mě uplně   dostal!!! Perfektní   atmosféra...perfektní   zpracovéní!!! Prostě   dokonalé.... z filmu vám   běhá mráz po zádech...a   navíc ještě také z   neštastné smrti B.Lee při   natáčení.....
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Pro mě jednoznačně   nejlepší komiksová   adaptace,stalo se toho hodně   při natáčení toho   filmu,myslím že tímhle by   Brandonova kariéra stoupla   hodně nahoru.Ale vždycky si   ho budu pamatovat jako   skvělého Erica Dravena.
kmotr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.10.2007
Vrána
Brandon Lee a hustá černo   šedá atmosféra velice   zdařilého hororu.Hřbitovní   atmosféru tohoto díla   podtrhuje smrt hlavního   hrdiny při natáčení.
intoska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Krásný film a nejlepší   komiksová adaptace vůbec.Rok   po své násilné smrti Eric   Draven vstává z hrobu a   vydá se pomstít těm,kteří   zabili Erica a jeho snoubenku   Shelly.
za8
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Osud ho postretol ako jeho   otca... film zachytava   prostredie smrti a   pochmurnosti... je taky tmavsi   ale vystihuje pekne   priatelstvo mladeho   dievcata...uz k vrane...
Lordamire
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Ačkoliv jednoduchý, tak   překrásný emocí se   dotýkající snímek.. První   díl je zaručeně nejlepší,   ostatní jsou jen chabé   napodobeniny.. bez Brandona by   Vrána nebyla Vránou.
Matmat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Lidé kdysi věřili, že   když někdo umře, odnese   vrána jeho duši do světa   mrtvých. Ale někdy může   vrána tu duši přinést   zpátky, aby mohla napravit   zlo... ..
Persey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Jednoznačná záležitost,   láska až za hrob (doslova)   dokáže divy.Každopádně   tenhle film má dost   vymazlenej soundtrack...
hansolo07
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Filmová klasika, skvělí   film, vynikající herecké   obsazení, jen je škoda   hlavního představitele   Brandona Lee. ;-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2019
Brutálně zavražděný   mladý chlapík se vrací k   životu jako nemrtvý mstitel   za vraždu své snoubenky.   Brandon Lee na vrcholu své   kariéry a bohužel ve svém   posledním filmu. Snímek na   základě komiksu předčil   očekávání a je dokonce   snad i temnější, než   samotný předobraz. Ona   temná stránka věci, která   by se dala doslova krájet,   jakoby pohltila i gotickou   tvář Erica Dravena. Jeho   představiteli přinesla   během natáčení smrt   skutečnou, čímž snímku   bylo zadostiučiněno víc,   než by kdo doufal. Gotický   styl akci velmi ovlivňuje ve   své brutálnosti v pojetí   násilí, bolesti a   duševního utrpení. Děj   jako takový je tak   jednoduchý, že by vlastně   nestál ani za zlámaný   nehet, ale tak, jak to ve   svém celovečerním debutu   režisér Alex Proyas   vizuálně zaonačil, se   jedná o velice silné dílo,   které by určitě měli   vynechat diváci slabší   povahy. "Vrána" je   hodně dobrý film plný akce   a stylu, který zároveň   slouží jako pocta a pomník   Brandonovi Leemu, který tento   svět opustil stejně tak brzy   a záhadně, jako jeho otec.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.5.2012
VRÁNA

Jeden z   nejznámějších hororů.   Stal se bohužel známým   zejména díky tragickým   okolnostem jeho vzniku. Ale to   nijak nesnižuje kvality   tohoto snímku. Příběh je   vlastně velmi prostý a   jednoduchý – zločin a   pomsta. Ale vše je   zpracováno tak, že výsledek   je velmi přesvědčivou   výpovědí o atmosféře   strachu a bezmoci. Strachu z   běsnících opilých členů   gangu a jejich bezbranných   obětí. V dnešním světě   bohužel jev, který stále   přetrvává, rozrůstá se a   známe jej i u nás. A není   síla, která by ho účinně   zastavila. Proto musejí vzít   spravedlnost do rukou ti,   kterým bylo nejvíce   ublíženo. Vracejí se   naplnit osudy svých vrahů   provázeni velkým černým   ptákem. Přestože se jedná   o tuctový příběh jeho   zpracování je nakonec velmi   poutavé a zajímavé.   Neotřelou režií Alexe   Proyase vznikl film, který se   právem stal uznávanou ikonou   svého žánru. Velmi dobrý   film je zvýrazněn typickou   proyasovskou černou, temnou a   ponurou atmosférou, kterou   ještě umocnilo neštěstí   při jeho natáčení. I když   cena za vznik tohoto díla   byla až přespříliš   vysoká, filmový svět byl   obohacen.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Skvělý mysteriozní thriller   a bohužel poslední film   B.Lee.Film je o vraždě Erica   Dravena a vraždě jeho   přítelkyně.Eric záhy   vstane z mrtvých a začne se   mstít.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Alex Proyas mi filmem Já,   robot dokázal že filmy umí.   Jenomže na Vránu mi čas   vyšel až teď a já jsem si   uvědomil, že Vrána je   mnohem lepší než zmíněná   sci - fi. Takovou působivou   atmosféru a děsivou   stylizaci jsem už dlouho v   žádnem filmu neviděl.   Navíc mě překvapil i velmi   vychytaný hudební doprovod a   výkon Brandona Leeho byl   prostě precizní. Film má   výborný příběh, parádně   děsivý anapínavý a navíc   je tu i překvapivě velká   dávka akce. Nejvíc mi ale   stejně učarovala ta gotická   stylizace a podoba Detroitu.   Pro mě jasných 87%.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Vrána
Film se nese celkově v   jakési temné atmosféře.   Hodně dobré světelné   efekty. Film čerpá ze   skvělého námětu, kdy se   mrtvý mstitel mstí za smrt   své přítelkyně a svou   smrt. Co vidí vrána, vidí i   Eric, když zabiješ vránu,   stane se Eric smrtelným.   Hodně mě dostalo to, že byl   Brandon Lee při natáčení   smrtelně zraněn, protože to   co předved v tomto filmu byla   naprosto světová špička.   Škoda takového herce.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2008
Nádherně pochmurný   romantický horor. Tvůrci   včetně Brendona chtěli   celý film natočit   černobíle, ale nebylo to   dovoleno. Nakonec se film   točil pomocí filtrů, které   odstraňovali odstíny modré   nebo filtry do červena a   pouze vzpomínky a část   reálného života byla   barevná respektive   červenožlutá. Ještě   Huginovi - ani jedno   pokračování netočil Alex   Proyas. Jeho filmy nejsou   rozhodně béčkové.   Samozřejmě že smrt Brandona   pomohla kultu, ale i tak je to   velmi propracovaný film a   hlavně má myšlenku. Tu   většinou u béčkových   hororů postrádám.
huron
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2006
Film o pěkných pár let   předběhl svou dobu a ve   svém žánru patří pro mě   k tomu nejlepšímu. Skvěle   vystavěna temná atmosféra,   hra světel a stínu,   vynikající hudba a   charismatický Lee.
jirkah1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2019
jirkah1
Poslední film Brandna Lee.   Film který se stal   tragédií, ale zároven   kvalitním filmem. Je ho   opravdu škoda mohl natočit   ještě spousty dobrých   filmů.
david1987
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Užasny film,perfektna hudba a   ktomu skvely Brandon Lee,čo   viac dodať. . . . škoda len   len tej tragickej   nehody.Brandon tu podava   fantastický herecky   výkon.Myslim si že je dobre   že tento film dostal   zdigitalizovanu podobu,určite   si to zaslužil však ide o   jeden s kultových filmov.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2009
Naprosto skvele natoceny   film.
Pointa je   vyborna.A nektere sceny jsou   hodne desive.
Skoda   jenom toho,ze tu umrel Brandon   Lee.
Zemrel podobne   jako jeho otec,znamy Bruce   Lee.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2013
Devils night
I na tento film u mě dřív   či později muselo dojít i   když se mi do něj moc   nechtělo, po celou dobu   sledování mě mrazilo,   protože jsem věděl že ty   scény byli Brandonovi   poslední. V některých   scénách je vidět že kamera   se nechce podívat Vráně do   tváře, protože už to nebyl   Brandon Lee, což je   otřesný! Kdyby nezemřel   nejspíš by dnes válel po   boku Stalloneho a Stathama v   Postradatelných. A teď k   filmu, objektivní vzhledem k   úctě k Brandonovi nejsem a   dávám bod navíc, ale to   neznamená že byl špatný   naopak, ponurý, dost temný s   dobrým příběhem, ale   bohužel s pár hluchýma   místama. takových 70%
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2012
Když si uvědomim,že zrovna   v té době nešťastného   úmrtí Brandona,jsem běhal   po hřišti za balonem a   neměl nejmenší potuchy o   tom,že právě vyhasnul jeden   herecký talent,přijde mi to   líto hned 2x :( Brandon   podědil po svém otci nejen   pozitivní přístup k   bojovým uměním,ale i   charisma a herecký um. Tenhle   film v té době sklidil   komerční úspěch a vůbec   se tomu nedivim. Zajímavá a   ponurá   atmosféra,vynikající výkon   hlavního hrdiny a všech   záporáků a k tomu všemu   velmi dobře natočeno. Velká   škoda,že toho Brandon   nestihnul víc,velká škoda!   --->80%
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2015
Brandon Lee je v tomto filmu   vzorový romantický hrdina,   protože chce pomstít smrt.   Postava Erica je tak trochu   mýtická jako přízrak nebo   anděl, i když všechno kolem   je černé, pochmurné, zlé.   Ostatní postavy vychází   sice papírově, ale člověk   Ericovi fandi, aby svoji   pomstu dokonal. Mně se ten   film líbil a skouknu ho   znovu.
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2014
Tak jsem se k tomuto   vizuálnímu skvostu dostal   až po 20 letech od jeho   vzniku a ve své době to   musela být o to větší   podívaná. Je sympatické,   že hlavní hrdina není jen   ve škatulce zaslepeného   mstitele, ale má i lidský   rozměr a tím se dostávám   ke skvostnému herectví   hlavní postavy v podání   při tomto filmu zesnulého   Brandona Lee, je ho opravdu   škoda. Co mi brání v plném   hodnocení je trochu   klišózní děj a místy   přehnané citové výlevy ve   formě mouder o lásce, ale za   tu nezapomenutelnou atmosféru   jak vizuální tak hudebního   doprovodu si to 90%   zaslouží. Nejlepším filmem   od Alexe Proyase ale pro mě   bezesporu zůstává Dark City   (1998) ten má jak vizuál,   tak propracovaný scénář a   myšlenku.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Dá se říct, že je to   příjemný horor, bez   zbytečných triků, a nutno   říct že je to trikově   dobře udělaný film.
Otek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2009
Tento film jsem viděl poprvé   až nyní. Z tohoto filmu je   cítit smutek. Vše je laděno   do černé, vše se odehrává   ve tmě či šeru, umocněno   deštěm. Film označený za   Kultovní je klasika msty   "Oko za oko, zub za   zub". Hlavnímu hrdinovi   samozřejmě držíte palce   už proto, že padouši jsou   totálně   "vymakovaní". V   ději se orientujeme velmi   dobře. Jen chvílema působí   rozpačitě. Dost dobrý film.
Rosomak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2006
Nevím jak vy, ale pro mě je   tenhle film kult. Příběh se   odehrává v Detroitu, kterej   je tak zahlcenej temnou   gotickou atmosférou, že   byste snad museli být slepí,   aby ste si z toho nesedli na   pr*el a jen nezírali na   obrazovku...
Spojení   akce a romantiky mi naprosto   vyhovuje a tak se z filmu   stává i něco víc, než jen   průměrný akční film.   Tenhle má i svojí   duši...
I vizuelně se   tenhle film může vytáhnout,   protože, to co se předvádí   tady je prostě bašta,   pěkné efekty, výborná   kamera a stylizace, a ta   výprava...juj, chce se mi   najednou tleskat.
Tenhle film vás prostě   vezme, ať chcete nebo   ne,možná bych jen nějaké   lidi varoval před občasnými   scénami, které nejsou   úplně nejchutnější...
Hodnotím 8/10. Výborný   zážitek! Navíc tenhle film   najdete v prodejnách za   150kč na DVD, což je   výborná koupě!!!   Neváhejte...
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2008
Vizuálně dokonalá historka   o pomste okorene o motiv   navratu ze zahrobi a o celkovy   depresivne temny styl.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.3.2015
Film s velmi zajímavou temnou   atmosférou. Bohužel ty   romantické prvky působí až   příliš rušivě a   obzvlášť začátek je   takový hodně nudně   utahaný. Zkrátka mám z toho   filmu tak trochu rozpačitý   pocit, ale i když mu nedám   super hodnocení, tak ke   shlédnutí bych ho rozhodně   doporučil.
Hugin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.5.2008
Kvalitně natočený horor se   správnou atmosférou. Faktem   ovšem je, že nebýt   tragické události při   natáčení, a následné   smrti hlavního   představitele, nikdy by tento   film nedosáhl takového   úspěchu, nestal by se   kultem, a byl by jen   součástí dlouhé řady   duchařských béčkových   hororů. Následná   pokračování této   komiksové adaptace se pouze   snaží přiživit na tomto   fenoménu kultu smrti.
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Ze začátku je to pomuré,   depresivní, zajímavé a   prostě skvělé (ne   nepodobné dnešnímu   Batmanovi: Joker vs. Mr.   Vrána)... Tohle nadšení   však postupně upadá a   nakonec zbývá obyčejná   komiksová adaptace, asi mě   tenhle žánr definitivně   přestává zajímat a   dokážu se u něj bavit cca   30 minut. Jediný co mělo   vysokou kvalitu po celou dobu   byla stylová hudba která   dobře podtrhávala atmosféru   z minulého desetiletí...
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2020
Přišlo mě to takové   laciné až dětské. Temnota   ano ale taková ta   stísněnost a obavy na mě   určitě nedopadli. Samotný   příběh byl ale dobrý až   na pár triků ale zase bylo   to natočeno před skoro   dvaceti lety.
Kmotr95
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.11.2008
Celkem průměrný   horor..myšlenka byla dobrá o   mrtvém mstiteli, který   vykonává svojí pomstu...ale   to zpracování za moc   nestálo asi jen taková   romantika
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2012
Přiznávám, na film jsem se   podíval hlavně kvůli té   neblahé skutečnosti -   případného doubla jsem od   B. Lee nerozeznal.
Film má svou   charakteristickou atmosféru,   včetně občas hodně   temného humoru, ale jak jsem   zmínil, díval jsem se z   jiného důvodu než obliby   žánru, proto hodnotím, jak   hodnotím.
callaghan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.10.2009
Jako horor dost slabý a   zápletka Zora mstitele   taková až moc pateticky   americká. Zase to známé   klišé: Zlí padouchové   nezůstanou nepotrestáni atd.   atd. To jsou moje dojmy z   tohohle filmu. Rozhodně bych   ho nikdy neoznačil jako   kultovní záležitost.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih10791minih10791Maso a krev (1985) 
Flesh + Blood n
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n
minih28424minih28424Muž bez stínu (2000) 
Hollow Man n
minih43804minih43804Izolace (2006) 
Severance n
minih18819minih18819Sicilián (1987) 
The Sicilian n
minih55691minih55691Prokletí domu Slunečnic 2 (2009) [Video] 
Messengers 2: The Scarecrow n
minih2325minih23251 + 1/2 policajta (1993) 
Cop and Half n
minih66915minih66915V cizí kůži (2011) 
The Change-Up n
minih49713minih49713Síla odvahy (2008) 
Female Agents n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vrána 4: Pekelný kněz (2005)

 Vrána 4: Pekelný kněz (2005)
Vrána 4: Pekelný kněz n
The Crow: Wicked Prayer
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Lance Mungia

(pokračování)

Vrána 3: Návrat (2000)

 Vrána 3: Návrat (2000)
Vrána 3: Návrat n
The Crow: Salvation
Žánr: horor / akční / krimi / drama / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Bharat Nalluri

(pokračování)

Vrána (1998) [TV seriál]

 Vrána (1998) [TV seriál]
Vrána n
Crow: Stairway to Heaven
Žánr: akční / drama / horor
Země: Kanada
Režie: Kari Skogland, Alan Simmonds, Brenton Spencer

(spin-off)

Vrána: Město andělů (1996)

 Vrána: Město andělů (1996)
Vrána: Město andělů n
The Crow: City of Angels
Žánr: horor / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Tim Pope

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:45

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství britské královské ro...

16:55 - 17:45

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190376
Osobností: 697524
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177997

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10