reklama
 
ohodnotit

Voyeur

L'uomo che guarda (The Voyeur)

Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
30.6.1994
„Erotika jako životní názor.“

Celkové hodnocení filmu Voyeur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2012
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.5.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2014
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2007
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.10.2017
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2010
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2008
JaKuKa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.11.2011
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64286minih64286Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 
Tucker & Dale vs Evil n
minih47496minih47496Ve službách války (2008) 
Stop Loss n
minih24097minih24097Zralé víno (1981) 
Zralé víno n
minih68350minih68350Pekař Vilém a sličná Naďa (1972) [TV film] 
n
minih70971minih70971Dobrodružství Sherlocka Holmese: Modrá karbunkule (1984) [TV film] 
The Adventures of Sherlock Holmes: The Blue Carbuncle n
minih46559minih46559Zlá krev (1986/1) [TV seriál] 
Zlá krev n
minih96734minih96734Vyplnit prázdnotu (2012) 
Lemale et ha'halal n
minih27381minih27381Křídla vášně (1997) 
Wings of the Dove n
minih53045minih53045Drtič kostí (2009) 
Der Knochenmann n
minih47148minih47148Kopačky (2008) 
Forgetting Sarah Marshall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 %
7   - cicis
8   - curil
6   - RM
6   - MildaX
7   - Kycky
5   - Elementik
5   - Scifista
6   - zepo
10 - BlueBull
5   - JaKuKa
7   - jerigrau

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Japonsko - má láska (1992) [TV...

16:30 - 17:20

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

47 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626297
Fotografií: 561846
Plakátů: 266443
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.572/0.531