reklama
 
ohodnotit

Voltairova chyba

La faute á Voltaire

Další název:
Blame It on Voltaire ; It's Voltaire's Fault; Poetical Refugee
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Voltairova chyba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2013
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2007
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2007
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34863minih34863Byt (1968) 
The Flat n
minih29842minih29842Stezky slávy (1957) 
Paths of Glory n
minih43438minih43438Jackass 2 (2006) 
Jackass: Number Two n
minih104257minih104257Ve tmě (2012) 
Alata n
minih121958minih121958Kouzlo měsíčního svitu (2014) 
Magic in the Moonlight n
minih4395minih4395Boeing 747 v ohrožení (1996) 
Executive Decision n
minih40369minih40369Letní bouře (2004) 
Sommersturm n
minih12712minih12712Moderní doba (1936) 
Modern Times n
minih41349minih41349London (2005) 
London n
minih28197minih28197Z pekla (2001) 
From Hell n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
4   - mat.ilda
7   - Pardal
9   - olgab
7   - zepo
7   - phorsky1
6   - rosta12
7   - blue.moon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.129/0.08