ohodnotit

Volejte Martina

Další název:
Volejte Martina 22-44-66; Ring Up Martin
Rok:
1965
Délka:
77 minut, povídky Tři láhve a Létající kolotoč
Premiéra v ČR:
2.9.1966
„První část detektivního seriálu.“

Celkové hodnocení filmu Volejte Martina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.2.2018
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.12.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2014
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9316minih9316Jaká to rozkošná válka! (1969) 
Oh! What a Lovely War n
minih65513minih65513Řekněte mi, kdo to je (2004) [TV pořad] 
Řekněte mi, kdo to je n
minih70558minih70558Plivu na váš hrob (2010) 
I Spit on Your Grave n
minih4881minih4881Byt (1960) 
The Apartment n
minih41774minih41774Ta známá Bettie Page (2005) 
The Notorious Bettie Page, The Ballad of Bettie Page, The Last Days of Bettie Page n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih140392minih140392The Zohar Secret (2015) 
The Zohar Secret n
minih132492minih132492Rybička (2015) 
Rybička n
minih11945minih11945Mamma Roma (1962) 
Mamma Roma n
minih47955minih47955Dům na špatné adrese (2008) 
Lakeview Terrace n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Martin a devět bláznů (1966)

 Martin a devět bláznů (1966)
Martin a devět bláznů n
 
Žánr: dětský / detektivní
Země: Československo
Režie: Milan Vošmik

(pokračování)

Martin a červené sklíčko (1966)

 Martin a červené sklíčko (1966)
Martin a červené sklíčko n
 
Žánr: dětský / detektivní
Země: Československo
Režie: Milan Vošmik

(pokračování)

U telefonu Martin (1966)

 U telefonu Martin (1966)
U telefonu Martin n
 
Žánr: dětský / detektivní / povídkový
Země: Československo
Režie: Milan Vošmik

(pokračování)

Hodnocení filmu

65.8 % (12)
6   - curil
7   - jarda53
1   - Pitryx
7   - martin.stu
4   - satyr
6   - fred.appl
7   - Milicent
10 - dederon
8   - biokys
10 - nufik001
7   - rosta12
6   - jirkadedek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154521
Osobností: 639989
Fotografií: 588752
Plakátů: 279587
Obsahů a biografií: 141555

Poslední komentáře

Kobajaši-san či no Maid Dragon (...

Co napsat kromě velkého "waaaau!" ?

Kobajaši-san či no Maid Dragon
Člověk musí dle mého   aspoň trošičku proniknout   do mentality dálně   východního souostroví, aby   ocenil neuvěřitelný mix   fantasy a více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Podfuk (2009)

Podfuk
černá komedie s chaotickým   dějem. Byla tam dobrá   myšlenka, ale strašně se   táhlo, strašně se to pomalu   rozjíždělo. Mohle se z toho   vymáčknout mnohem víc.

Autor: red.mann | Hodnocení: 3 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Výborný film, který ve   svých reáliích přesně   zobrazuje dobu, kdy se děj   filmu odehrává. Čekám, že   při druhém sledování si   příběh více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
V dalším díle se   nezpomaluje tempo vtipné   komedie; co mi trochu vadí je   zúžení na hrstku postav v   prostředí Luďkova bytu,   hospody a více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Špión, který mi dal kopačky (201...

Špión, který mi dal kopačky
Průměrná komedie, kde   hlavní zábavu obstarají   dvě nechtěné hlavní   hrdinky, které se vrhnou po   hlavě do akce, aniž by   tušily, do čeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.292