reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vojnarka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2006
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.11.2007
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
gonto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49080minih49080Tichá noc, krvavá noc (1972) 
Silent Night, Bloody Night n
minih47300minih47300Mamma Mia! (2008) 
Mamma Mia! n
minih11950minih11950Manažer (1980) 
The Idolmaker n
minih142533minih142533Ohnivý kuře (2016) [TV seriál] 
Ohnivý kuře n
minih128220minih128220Děs po setmění (2014) 
The Town That Dreaded Sundown n
minih97965minih97965Akrobat (2005) 
The Flyer n
minih15262minih15262Pád Berlína I (1949) 
Paděnije Berlina n
minih25912minih25912Krippendorfův kmen (1998) 
Krippendorf's Tribe n
minih53479minih53479Zvony pana Mlácena (1973) [TV inscenace] 
n
minih27172minih27172Proč se blázni zamilují? (1998) 
Why Do Fools Fall In Love n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vojnarka (1953) [TV inscenace]

 Vojnarka (1953) [TV inscenace]
Vojnarka n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Antonín Dvořák

(pokračování)

Hodnocení filmu

77.1 %
6   - curil
9   - clara.bow
9   - mia
7   - georginaa
6   - Faye
8   - melakara
9   - gonto

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:25 - 01:50

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti: Terezín

01:25 - 01:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:20 - 02:00

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Růže z Kerrymoru (2000) [TV fi...

00:30 - 02:30

66 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.479/0.444