reklama
 
ohodnotit

Vohnice a Kiliján [TV film]

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
64 minut
Premiéra v ČR:
19.4.2007
„Pohádka o zamilované čarodějnici“

Celkové hodnocení filmu Vohnice a Kiliján

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2013
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2012
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.9.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.12.2009
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.7.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
geron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2009
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2008
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2012
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2013
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2017
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2011
Hanneton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.1.2006
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2007
nikit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2015
nikist
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih110887minih110887Joe (2013) [2k digital] 
Joe n
minih41981minih41981Zbožňuju svatby (2005) 
Cake n
minih38809minih38809Špatná výchova (2004) 
La mala educación n
minih24889minih24889Jaká je Daisy Cloverová (1965) 
Inside Daisy Clover n
minih43919minih43919Au Pair aneb Slečna na hlídání (1999) [TV film] 
Au Pair n
minih44078minih44078Žena z Korinta (1986) [TV inscenace] 
Žena z Korinta n
minih74612minih74612Silák Langdon (1926) 
The Strong Man n
minih13066minih13066Můj život (1993) 
My Life n
minih44131minih44131Ahoj v Americe (1996) [TV film] 
Und tschüss! In Amerika n
minih11520minih11520Lízin let do nebe (1937) 
Lízin let do nebe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
6   - curil
6   - green-tea
2   - M.A.G.
10 - rimeon
1   - thefj
7   - Persefonia
6   - phorsky1
10 - Gremmie
4   - geron
5   - Nob.r
7   - Janinka73
6   - sebsen
6   - tomasonula
8   - nireo
5   - Hanneton
3   - ladzavs
10 - nikit
10 - nikist

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

141 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

04:15 - 04:40

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

04:30 - 06:20

6 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.52/0.482