Duben
ohodnotit

Vlk z Wall Street [2k digital]

The Wolf of Wall Street

Rok:
2013
Délka:
180 minut
Premiéra v ČR:
16.1.2014
„Víc peněz není nikdy dost“

Komentáře k filmu Vlk z Wall Street

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2014
The Wolf of Wall Street
Už dlho som sa tak nenasmial   na Dráme.Príjemný herci a   fascinujúci príbeh z   atraktívneho prostredia Wall   Streetu.Trocha ma ale sklamalo   že na 3 hodinovú stopáž tu   boli asi len 4 dramatické   scény.(Nasledujúca časť   komentáru je písaná viac   ako rok a pol po prvej   časti).Dopredu   upozorňujem,že film nie je   pre slabé povahy,pretože ide   o 3 hodiny,ktoré sú plné   kokaínu,sexu,finančných   podvodov a čierneho   humoru,ktoré je preplnený   skvelými hláškami.Film   začína príhovorom hlavnej   postavy,ktorá trúsi také   neskutočné vtipy,že to až   nie je únosné.No dej sa   pomaly začne rozbiehať a   postavy nás zasvecujú do   tajov Wall Streetu a aj to ako   rýchlo vás dokáže   zničiť...to sa stane aj   hlavnej postave teda Jordanovi   Belfortovi...takže musí   začať pekne od   nuly.Začínajú sa prvé   podvody a Jordan začína   zarábať prvé   "drobné" za ktoré   si kúpi nové fáro a žene   náhrdelník.Ako si Jordan   začína robiť meno si   založí firmu a začína   sa...no proste nespočetné   množstvo večierkov,tony drog   a samozrejme prekrásne   ženy...no nič netrvá večne   a Jordan proste priťahuje   príliš mnoho pozornosti a   začne sa o jeho firmu   zaujímať F.B.I.Dej   pokračuje a Leonardo DiCaprio   svojím stvárnením v   podstate nedovolí divákovi   odtrhnúť sa od obrazovky a   vždy prekvapí niečím   novým.Finále filmu je vcelku   dramatické a koniec nám   dokazuje,že podvody sú COOL   a môžu nám prejsť.
ihladik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2014
A máme film roku!
DiCapriův výkon stačí   shrnout do tvrzení, že pokud   ho za tuhle roli nečeká   Oscar, tak už asi nikdy. V   tříhodinovém snímku mé   dokonalý prostor pro   dokonalý výkon. Postava mu   nabízí několik poloh a   proměn, které vykresluje s   lehkostí a naprostou   samozřejmostí. „Vlk z Wall   Street“ má neskutečné   tempo, které v podstatě   drží až do konce (kromě   lehkého zpomalení v   poslední třetině), takže   těch zmiňovaných 180 minut   uteče jako voda pod   Belfortovou jachtou. Zkrátka,   mám-li s klidným svědomím,   teď na začátku roku,   říct, jestli a který film   očekávám jako letos   nejlepší, musím říct, že   už je nejspíš tady. A bez   problémů dávám   „Vlkovi“ 95%.
AtemuLukas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2019
Dicaprio zde odvedl opravdu   dobrou práci. Pokud jste byli   někdy na nějaké   přednášce Belforda, tak   vám Dicapriovo podání bude   připadat jako velmi dobré   (ale trochu mírné). Co se   týká filmu, tak dle mého   názoru je velmi dobře   zpracovaný, i když v   některých pasážích je až   moc cítit Hollywood. Co se   týká ukázaných obchodních   praktik, a celkově   obchodování na burze pak   musím říct, že to vystihli   ten boom, který v té době   vládl. Film mohu jen   doporučit. Tedy pokud nejste   puritáni a nevadí vám   sprostá slova.
jupanu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2014
Oscar pro Leo 10/10
to se stane jeden krát za 100   roků, když pracuje živá   legenda (Scorsese) spolu se   živí génius (DiCaprio)    .... víme všichni že   DiCaprio musí vzít už   konečně Oscara. Amin
10/10
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2014
Vlk z Wall Street
Tří hodinové filmy pro mě   většinou nevěstí nic   dobrého. Ale DiCaprio se už   dávno zbavil nálepky   slaďoše z   "Titaniku" a   všichni mu jen dokola přejí   Oscara, navíc vynikající   režisér Scorsese, takže   nevidím žádný důvod proč   se na to nepodívat.   Milionáře, který neví co s   penězi, si Leonardo zahrál   hned dvakrát po sobě. V   "Great Gatsby" si   zahrál podobnou roli, ale   trochu více se ovládal se   ženskejma.
Tenhle film   je kritizován hlavně z   důvodu, že dělá z jednoho   zločince kladného hrdinu,   který je opěvován pro své   schopnosti. Jardan Belfort   připravil stát o spousty   peněz na úkor svého   pohodlí a Scorsese společně   s Leem z něj udělali   někoho, komu prostě nejde   nefandit. Mě se ale tahle   představa vyhazování peněz   oknem opravdu zalíbila,   hlavně způsobem   zpracování. Ne že bych   nějak extra zatoužil   prožívat každý den   kokainové večírky plné   lehkých žen, pár jsem si   jich zažil, je to paráda,   ale nemusím to mít pořád,   protože je mnoho lepších   věcí, co se dá s časem   podniknout. A člověk k tomu   nepotřebuje mít ani tolik   peněz...
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Půjčím si frázi pod kterou   se podepíši taktéž.   Filmová za 10*, morálně   odpad. Můžu tady moralizovat   dvě hodiny z fleku, jak je   systém nastavený na hovno   apod. Jenže já hodnotím   film, herce, jak hráli a jak   mě snímek bavil a i když s   tím příběhem mám   samozřejmě taktéž   problém, po filmařské   stránce mu nelze nic   vytknout. Howk.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2014
Trainspotting pro miliardáře
Po skvělém Hugovi se   Scorsesemu povedl další   snímek.Vlk z Wall street je   tak trochu jako   Trainspottingem pro   miliardáře.Hlavní prostor   je vytvořen všem tím   ulítlostem při kokainových   zábavách,potažmo   průserech.Di Caprio má   určitě čich na dobré   filmy.Tenhle je jedním z   nich.Tři hodiny utekly jako   voda a já se velmi,velmi   bavil.
Scénu,kdy   patnáct let staré Lemony   začaly působit,jsem si musel   pustit čtyřikrát.Takhle   originálně být sjetej jsem   ještě neviděl.Tohle někdo   opravdu musel zažít v   reálu.Chlámal jsem se   ještě hodně dlouho po   konci.
P.S.Po čase si   všímám dálších drobných   skvělých detailů u tohoto   filmu.Proto dávám z 8/10 na   9/10.Tohle vytí vlka se mi   jen tak neomrzí.
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2014
Neuvěřitelné! I když mě   ten film každou chvíli lezl   na nervy a každou chvíli   jsem si říkal, jak je ta   nebo ona scéna prostě mimo,   od první minuty mě to   natolik vtáhlo, že jsem   málem nestihl vystoupit z   vlaku a v hlavě jsem po   cestě domů neměl nic   jiného.
Prostě jak   kdyby jste si dali v první   "lemona" lajnu a   jeli ty tři hodiny s Leem na   tripu. A uteče jak kdyby   trval pár minut.
fopikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2015
3 hodiny utekly jak nic..
Film má výbornou   zápletku,Di Caprio   skvělej..Doporučuju   shlédnout film..Nudit se   opravdu nebudete..:-)
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2014
Já normálně takové typy   filmů vůbec nevyhledávám,   ale v tomto případě jsem   udělal výjimku a tou byl   Leonardo DiCaprio, který   herecky zraje jako víno a s   Martinem Scorsesem tvoří už   nějaký čas stabilní   dvojici. Usedl jsem tedy do   křesla, zmáčkl tlačítko   play a sledoval odvyprávěný   život Vlka Jordana Belforta   celé tři hodiny, plné   fuckování, drog, šu... sexu   a s nechutnou hromadou   prachů. Sakra ten chlap si   ale dokázal užívat život   plnými doušky, který uměl   motivovat své podřízené k   lepším výkonům. Mou   pozornost si snímek udržel,   přesto ta stopáž by si   zasloužila maličko zkrátit.   Palec nahoru po tom všem.   Stejně tak za půvabnou   Margot Elise Robbie, která   příběhu dodala ještě   větší lesk.
P.S.   Scénka, kdy na DiCapria   přijde opožděný účinek   těch starých drog (Lemmon   714) a jeho pozdější   plazení se k autu, mě   nehorázně pobavila :-D.   8/10.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2014
"I feel good, tu du tu du   tu du du..." Konečně   jsem se zařadila mezi   šťastlivce, které nakazilo   to bakteriální fluidum   filmového roku 2013 svým   vábivým leskem, zářícím   předzvěstí všemožných   filmových cen, tu prezentaci   pověsti, jak nadbytek peněz   vrací člověka k nižším   pudům - a nic z toho nelhalo.   Napumpovanou jízdu divokým   finančním Kurdistánem si   užijete téměř jako sám   Jordan Belfort, jen s   rozdílem čisté hlavy a   přízemnosti svého ubohého   života... a nakonec, cože???   Žádné poučení z krize,   dokonce ani podtitulkový   doslov o uzavřených   nebeských branách a sjezdu   do zatracení? Tak to fuck   off! Leda by si peklo (sice   all inclusive, ale přece   jenom peklo) odkroutil už   tady a jako výraz vděčnosti   za anulování krví   podepsané smlouvy mu   odškolí nové rekruty... Ale   jo! Skvělý námět,   bezchybná režie, minimálně   jedna geniální scéna,   výtečný Leo a takové   druhé Casino.
jirry
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2014
Herecky perfektní, řežijně   perfetkní. Scorsesemu a   DiCapriovi to spolu opravdu   klape.
Problém mám s   příběhem, který je vůči   Belfortovi až příliš   shovívavý. Nemusí to být   zrovna jednoznačná moralita,   ale trochu se bojím, že krom   nezřízeného fetování se   jen těžko hledá, proč   vlastně někdo Belforta   kritizuje. Stačil mi jeden   článek s trochu jinou   optikou, než jaká je ve   filmu a musel jsem se   zamyslet, proč ve filmu   nedostala temná stránka   více prostoru.
Spousta   lidí v něm bude vidět boha,   který naprosto splňuje   jejich předpoklady pro   úspěch, bez ohledu na to jak   jej dosáhl. Myslím, že   zločiny bílých límečků   nejde pojednat nezaujatě, bez   vysvětlení. Lze nezaujatě   sledovat příběh vraha, kde   každý vidí oběť. Jasně   vyplývá, že ačkoliv máme   sympatie pro záporného   hrdinu, je to zločinec.   Belfortovy oběti jsou   vykresleni jako anonymní   blbci na telefonu, ze kterých   "krev neteče".
Za filmařinu dávám   10/10, ale pojetí celého   příběhu u mě hodnocení   sráží.
mcnezmo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.3.2014
Prostě good
Film kterému nechybí   šťáva, dějové zvraty,   humor a skvělé herecké   výkony. Moc se líbilo a na   překážku není ani délka   filmu. Krásně to uteče.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2015
Sodoma, gomora   velebnosti.....

Obávám se, že se svojí   povahou bych pracovala v   McDonaldu, protože   manipulativní technika tohoto   typu se mi příčí. I když   je zajímavé to vidět a   hlavně slyšet. Nejen to jak   dokáží prodejci   zmanipulovat klienty, ale jak   dokáže velký šéf   motivovat svoje zaměstnance.   Byla to jízda, ale jako   každé „letadlo“ jednou   narazí třeba do agentů FBI.  
Di Caprio slušný, na   to jak ho nemám ráda, tak   prostě hrát dokáže.   Fascinoval mě však Jonah   Hill, kterého jsem měla   vždy spíš za takového   jednoduššího tlusťouška,   který hraje v komediích, ale   to co dokázal předvádět ve   své roli, Leonarda s   přehledem zastiňovalo. Téma   určitě zajímavé,   zpracování řemeslně   slušné, stopáž zbytečně   dlouhá, výborná scéna s   policisty a s nabouraným   autem, nicméně raději mám   svůj klidný život, byť   nedělám v McDonaldu a   rozhodně mi nebylo ani   trošku líto, že hlavního   hrdina skončil, tak jak   skončil. Drogy by ho při   tomhle stylu života odrovnaly   určitě daleko dřív.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Ve spoustě filmů kritizuju   zbytečnou délku, tady to   platí tak na půl. Film je   sice moc dlouhý , ale těžko   říct kterou pasáž   vyřadit, je to vyprávění   příběhu, který ale nijak   negraduje mimo úplného   konce. Škoda že větší   prostor nedostal McConaghey,   jehož postava údajně   pracovala s Belfordem i dál a   když už mám obsazeného   takového herce dám mu   větší prostor. Scéna kde   si brouká a bouchá si do   hrudi se mi vryla do paměti,   byla správně ujetá. Ale   rozhodně to není špatný   film 70% mu patří hlavně ho   drží výkon výborného   DiCapria, ve scéně kdy leze   do Ferárka pod vlivem drogy   je boží, celkově hraje   výborně, ale nový Titanic   to není.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.3.2016
Sice
na mě už extrémně dlouhý   film(najednou jsem ho fakt   nedal),ale jinak   zajímavý,koukatelný,dobře   natočený,s dobrými   hereckými výkony.Sice tak   trochu mou sociální   třídu,ale o to   zajímavější:-)
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.6.2015
Scorsese se svým dvorním   hercem DiCapriem nezklamal a   řemeslně opět odvedl dobrou   práci. Příběh o penězích   a pokleslé morálce   finančníka je šílený i   skutečný zároveň. Jen se   nemohu zbavit dojmu, že to   vypadá spíš jako reklama na   podvodníky podobného typu. U   nás zatím máme jenom naše   malé šmejdy, kteří   neprodávají sliby vysokých   výnosů, ale jen deky, hrnce,   kreditky a levný plyn. I   když taky už se u nás   první vlaštovky najdou   (jeden takový chce pustit z   vazby, aby mohl   zpronevěřené stamiliony   vrátit, ale nechce říct kde   jsou a podvedení mu to   chudáci věří). Ale zpět k   filmu, přestože spád   příběhu je rychlý a   směřuje ke špatnému konci,   tak není rychlý dost a   některé scény pařící   scény mi tam přijdou   nadbytečné a tak trochu   nudí. Charaktery jsou ale   vykreslené velmi dobře a   například Jonah Hill ve   vedlejší roli se vyloženě   blýskl.
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2014
Zpočátku to byla jízda, ze   které se mi točila hlava.   Scény, za něž by se nemusel   stydět nejeden pornofilm,   slovník z galerky,   permanentní bolehlav, pachuť   vyčpělého chlastu a   doznívajícího deliria. Je   mi špatně ještě teď.   Přesto mě to nedokázalo   vtáhnout do děje a   odříznout od okolního   světa. V předtuše   blížící se zkázy, jsem   poslední hodinu téměř   visela očima na hodinkách v   očekávání kdy už to   přijde a bude konečně   konec. Některým scénám   bylo věnováno až příliš   prostoru, např. ochrnutému   plazícímu se Belfortovi, na   druhou stranu to podstatné -   jeho styl   "podnikání" - bylo   okrajové. Belfortův   životopis se scvrknul na   jeden úhel pohledu, který z   něj udělal spíš   sympaťáka, ale skutečnost   byla jiná. Martine umíš to   líp!
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.5.2014
Film plný prachů,drog a   sexu,nebyl to špatný snímek   ale pár věcí mi tam   vadilo,délka mohlo to být   alespoň o půl hodiny   kratší,drogové jízdy   kterých bylo až moc pak už   to nudilo než pobavilo a za   třetí L.DiCaprio a jeho   některé scény které až   moc přehrával,nejvíce   scénu kdy po drogách na pár   hodin ochrne a nemůže chodit   a řídí auto zdálo se mi   že to bylo spíš trapný   než zábavný,i přesto se na   to nechalo koukat.
Ramilie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.3.2020
Od filmu jsem neměla vůbec   žádná očekávání a   zanechal ve mně takové   rozporuplné pocity. Něco se   mi fakt líbilo - třeba   postupné budování   úspěšné firmy, luxusní   domy, jachty a posledních cca   30 minut, ty byly fakt super   (nejlepší byla ta hádka -   fakt úžasně emotivní a   skvěle zahraná). Jenže...   na můj vkus to bylo někdy   až moc pompézní, prostě   asi nemám toho správného   korporátního ducha, abych z   byla unešená z té   přelidněné open space   office, kde se pronáší   velkolepé projevy k   motivování zaměstnanců (to   open space mě vyloženě až   děsilo :-D ).
Bylo to   dobře zahrané, Leo je borec,   to se musí nechat... ale   nevím, možná na můj vkus   moc drog, již zmiňované   "velkoleposti" a   morálně opravdu zkažených   lidí. Nechápu, jak někdo   takhle může žít a být   spokojený. Prostě mám   rozpolcené pocity... Špatné   to nebylo, ale znovu bych si   to asi už nepustila, i   vzhledem k délce filmu (a i   tak jsem si to pouštěla na   několik částí, celé   najednou bych to asi nedala).
warflyer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2014
Tak nevim
Asi po hodině jsme to   vypnuli. Pořád dokola jen   drogy, šukání a prachy.   Tři hodiny fakt ne. Kapr   super, nezklamal, je dobrej   prostě.
Ondrus21
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.12.2017
Scorseseho mám hodně rád,   ale tenhle film mě zas až   tak nebavil. Vím, co bylo   záměrem tvůrců, ale   zkrátka mě nebavilo tři   hodiny koukat jen na   bezskrupulní podvody,   bezohlednost, aroganci a   zkaženost nafoukaných   kravaťáků, hýření   penězi, chlastání,   fetování a šukání, a to   všechno pořád dokola.   Docela dobře jsem bavil   akorát při sledování   scény, kdy se totálně   sjetý DiCaprio snaží   doplazit do auta a dostat se   domů. Když se pak zhruba v   polovině filmu objeví na   scéně agenti FBI a všechno   jde postupně do háje, bylo   to už trochu koukatelnější   a měl jsem i komu fandit. Ten   konec byl během celého filmu   dobře předvídatelný, ale   přece jen mě trochu   zamrzelo, že ten lotr   DiCaprio vyvázl takhle lehce.   Přál jsem mu mnohem víc a   hlavně aby mu po   propuštění nezůstal v   kapse ani halíř. Jinak je to   taková sonda do světa   podvodů, peněz a moci, na   kterých je prakticky   postavená celá ekonomika.   Trochu mi to taky připomnělo   film Riziko (Boiler room) s   Giovannim Ribisim.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.7.2019
Pracháč a zmrd Jordan Belfort:-)
Akciím nerozumím, burze   také ne, to že žil nějakel   J. Belfort nevím také ale   vím, že prachatejch hajzlů   co okrádaj obyč. lidi a   svoje státy jsou velký   kvanta. Sympatie u mně tyhle   lidi nemají, když vidím ve   zprávách co po nich   zůstává zkaženejch   životů a jak jim vše   proochází i dnes, dělá se   člověkoj zle! Film mně moc   nebavil, Martin Scorsese   točí dlouhý filmy a 180   min. je hroznejch, ačkoliv   hodně se psalo jak to uteče.   Pokud se v tom neorientujete,   tak vás to moc bavit asi   nebude. Zahraný to je dobře,   ukázaný jak tihle lidé   žijí asi taky. Věrohodnost   se skutečností neposoudím.   Mít to 120 min. byl by to   myslím zajímavější   snímek.
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.3.2015
Možná je to zkutečný   příběh, ale prodaný tím   způsobem, jakoby se Scorsese   vysmíval nižším lidským   společnostem a vyzdvihoval   boháče, mafiány jako byl   Jordan Belfort v podání   DiCapria. Film zkrátka není   vážný. jinde by mi to   nevadilo, ale zde mi   vytvořená atrmosféra   opravdu připadala, jako   cíleně zaměřená na tenhle   druh lidí, kteří tímto   způsobem přicházejí k   penězům a patří mezi ty   nejbohatší. Krom toho jsem   ai nepochopil děj, nenašel   jsem žádnou pointu a   vlastně jsem si říkal,   proč teda tento film byl   natočen a jak je možné, že   byl pětkrát nominován na   Oscara? To jenom dokazuje, že   dnešní svět se změnil k   horšímu. Kdyby bylo po mém,   tak tento film možná tak   pětkrát nominuju na zlatou   malinu a Scorsesemu bych ji i   dal. Natočit něco tak   hloupého a hlavně trapného   je trestuhodné. DiCaprio   možná hraje, ale jeho role   mi zde přišla hodně   špatně napsaná. Vydržel   jsem u toho něco přes   hodinu, pak jsem to musel   vypnout. Představa, že film   má tři hodiny a pořád se   tam mluví vulgárně, každý   tam fetuje a souloží. Film   je o ničem. Tři hvězdičky   dávám jenom za to, že jsem   poměrně dlouho vydržel a za   snahu DiCapria, ale pokavaď   bude dále brát role do   Scorseseho filmů, tak nad   ním zlomím hůl.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.5.2015
Nějaká sekta   zfanatizovaných kreténů se   tři hodiny rochní v   penězích, fetuje a šoustá   a je to tak nudný, že než   přijde finální katarze,   musíte si dát lajnu   kypřícího prášku, abyste   nezdechli na nedostatek   mozkové aktivity.
Didinka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.6.2016
Obvykle nehodnotím nijak   náměty filmů, to je jaksi   na autorovi, co natočí, ale   tady mě fakt naštvalo, že   se mi snaží vymýt hlavu   americkým Savem na hlavy. Pro   mě není nic obdivuhodného   na fetování, hýření a   okrádání, v takové firmě   bych pracovat fakt nechtěla,   a vůbec nechápu, jak vůbec   může vzniknout taková banda   zmanipulovaných fanatických   příšer, takže to na mě   nepůsobí ani příliš   přesvědčivě.
Ze   začátku mě to docela   bavilo, DiCapriovo úporné   herectví se jaksi do tohoto   filmu hodí a s Jonahem Hillem   vytvářejí hezkou zábavnou   dvojku, ale bohužel první   část filmu (vzlet) byla   neskutečně dlouhá a   našlehaná a druhá část   (úpadek) velmi krátká a   učesaná. Skoro jako by si to   produkoval sám velký   Belfort. Pro jakého diváka   to vlastně natočili?
angi5
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.6.2014
Zklamání
Film mě zklamal. Oproti   jinému, skvělému filmu s   Leonardem DiCapriem -   Nespoutaný Django, mě Vlk z   Wall Stretu neoslnil ničím.   Podruhé jej vidět nemusím.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.4.2014
Tak nevím. Film kde se jen   blbě kecá a kecá a kecá.   Občas nějaká oslavička,   pak zase kecání. Burzovním   machinacím nerozumím, ani   mne nezajímají. Po tři   čtvrtě hodině jsem to   vzdal, protože jsem si všiml   stopáže. Ne, tři hodiny   opravdu nedám. U takové   kraviny ani omylem. Snímek   nabitý jmény se vesele   pyšní vysokým hodnocením,   a já absolutně nechápu   proč. Mimochodem, prý to má   být komedie.   4500/17303/17949

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50657minih50657Mafstory (2006) [TV seriál] 
Mafstory n
minih184818minih184818Black Adam (2022) 
n
minih140112minih140112Podfukáři 2 (2016) 
Now You See Me 2 n
minih29720minih29720Taxi (1998) 
Taxi n
minih146090minih146090Sink Hole (2013) 
Sink Hole n
minih50659minih50659Kutyil s.r.o. (2008) [TV seriál] 
Kutyil s.r.o. n
minih70314minih70314Wolverine (2013) 
The Wolverine n
minih8851minih8851Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 
Star Wars n
minih15550minih15550Pátý element (1997) 
Le cinquième élément n
minih94770minih94770Kurz sebeovládání (2012) [TV seriál] 
Anger Management n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10