NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Vlk samotář a mládě 2: Řeka smrti

Kozure Ôkami: Sanzu no kawa no ubaguruma

Další název:
Řeka smrti; Lone Wolf and Cub: Baby Cart at the River Styx
Země:
Rok:
1972
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Vlk samotář a mládě 2: Řeka smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2008
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2008
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.11.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2008
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.5.2012
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.9.2009
servac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.9.2009
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35567minih35567Monty Python v Hollywoodu (1982) 
Monty Python Live at the Hollywood Bowl n
minih134523minih134523Francouzská krev (2015) 
Un Français n
minih11640minih11640Lovec senzací (1988) 
Lovec senzací n
minih22230minih22230Vekslák aneb Staré zlaté časy (1994) 
Vekslák aneb Staré zlaté časy n
minih64828minih64828Tamara Drewe (2010) 
Tamara Drewe n
minih114689minih114689Cesta krokodýlů (2013) 
Ragin Cajun Redneck Gators n
minih39770minih39770Válka policajtů (2004) 
36 Quai des Orfevres n
minih9621minih9621Jestřáb od Bobří řeky (1994) 
n
minih84283minih84283Památné bitvy (2005) 
Battleground: The Art of War n
minih155424minih155424Sobota v dívčí škole (1989) [TV pořad] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 % (11)
8   - curil
4   - Edward52
6   - Hugin
7   - ajaajena
8   - AGAMEMNON
9   - zazrakpave
8   - Darkman7
4   - Extraktor
9   - okopavel
10 - servac
10 - satosan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176943
Osobností: 676512
Fotografií: 706667
Plakátů: 336393
Obsahů a biografií: 161711

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

Kingsman: Zlatý kruh
Důstojný pokračovaní i   když u mě tolik neujalo, ale   i tak mi to přišlo jako   bezva zabava. Juliana Moore je   tu tu ultradobrá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Hora mezi námi (2017)

Hora mezi námi
Nojo psát tu, že nic není   černobílé, když hlavní   hrdinové je běloška a   černoch je nekorektní. No   kdo kdy říkal, že jsem   korektní. Teď vážně, je   to docela hezký survival.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Úniková hra: Turnaj šampiónů (20...

PROCESOR!

Úniková hra: Turnaj šampiónů
Protože to je pokračování,   tak jsem čekal, že to bude o   něco vymazlenější.   Místnosti a pasti, bohužel   se tak nestalo. Spíše se   řešily více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Údolí včel (1967)

Údolí včel
Krásný historický film   velmistra Františka   Vláčila. Kdo hledá akci a   povrchní vzruchy asi by měl   tyhle filmy vynechat. Pan   Vláčil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Asylum (1972)

Asylum
Čtyři hororové příběhy z   prostředí ústavu pro   duševně choré vzájemně   propojené postavou mladého   doktora. Vícekrát použitý   formát více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení