reklama
 
ohodnotit

Vlčí halíř [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
80 minut
„Jana Březinová jako Božena Němcová v televizním zpracování románu Jindřicha Šimona Baara Paní komisarka.“

Celkové hodnocení filmu Vlčí halíř

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.3.2014
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2011
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2011
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih150914minih150914Správná holka (2015) [TV film] 
The Right Girl n
minih22503minih22503Vidina vítězství (1985) 
Vision Quest n
minih13470minih13470Náhodou je príma! (1987) 
n
minih5330minih5330Past na Chrise (1992) 
CrissCross n
minih85759minih85759Emmanuelle 5 (1987) 
Emmanuelle 5 n
minih149634minih149634Kapitán Bombarďák ve filmu (2017) 
Captain Underpants n
minih62890minih62890Jesse Stone: Nový začátek (2006) [TV film] 
Jesse Stone: Night Passage n
minih44475minih44475Mach a Šebestová na cestách (2005) [TV seriál] 
Mach a Šebestová na cestách n
minih47102minih47102Neuvěřitelný Hulk (2008) 
The Incredible Hulk n
minih34937minih34937Tři sestry a jeden pohřeb (2002) 
Before You Go n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 % (9)
6   - curil
7   - green-tea
8   - hvezdyn
9   - melakara
10 - Miggi
6   - rosta12
10 - kepsar
10 - trampnet
8   - DIAWARA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272999
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.239