reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vlčí halíř [TV inscenace]

Rok:
1975
Délka:
80 minut
„Jana Březinová jako Božena Němcová v televizním zpracování románu Jindřicha Šimona Baara Paní komisarka.“

Celkové hodnocení filmu Vlčí halíř

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2011
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2011
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2802minih2802Alibi na vodě (1965) 
n
minih53340minih53340Vesmírná exploze (2008) [TV film] 
Impact n
minih57595minih57595Stan Helsing (2009) 
Stan Helsing n
minih94288minih94288Atlasova vzpoura: 1. část (2011) 
Atlas Shrugged: Part I n
minih8271minih8271Hitman (1988) 
Cohen and Tate n
minih67546minih67546Medvědí msta (2010) 
Bear n
minih71095minih71095Klietka (1999) [TV inscenace] 
n
minih52272minih52272Doktor (1979/1) 
Le toubib n
minih43075minih43075Zmeškaný hovor (2008) 
One Missed Call n
minih33450minih33450Rytmy Brazílie (2002) 
Moro no Brasil n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 %
6   - curil
7   - green-tea
8   - hvezdyn
9   - melakara
6   - rosta12
10 - kepsar
10 - Miggi
10 - trampnet
8   - DIAWARA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.642/0.621