reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vítr a lev

Wind And The Lion

Rok:
1975
Délka:
119 minut

Celkové hodnocení filmu Vítr a lev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2011
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2008
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2015
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.12.2015
DejnaDee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
celadin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30735minih30735Úžasní Ambersonovi (2002) [TV film] 
The Magnificent Ambersons n
minih20085minih20085Synové hor (1956) 
n
minih61466minih61466Bezvadíkyještěprosím (2010) 
Happythankyoumoreplease n
minih30287minih30287Vdova Karolína Žašlerová (1976) 
Vdovstvo Karoline Žašler n
minih6443minih6443Divoký koník Ryn (1981) 
Divoký koník Ryn n
minih14725minih14725Oči Laury Marsové (1978) 
Eyes of Laura Mars n
minih32880minih32880Norimberský proces (2000) [TV film] 
Nuremberg n
minih48299minih48299Moře snů (2006) 
Sea of Dreams n
minih4261minih4261Bláznivá na zabití (1975) 
Folle à tuer n
minih57368minih57368Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) 
American Pie Presents: The Book of Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
6   - curil
8   - ajaajena
5   - RM
8   - FrankieOnd
8   - Charlie35
9   - oulisna
7   - Johnny1
8   - kapelnik
5   - red.mann
7   - DejnaDee
7   - celadin

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

20 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602790
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.463/0.443