reklama
 
ohodnotit

Vítejte v Rosewood

Rosewood

Další název:
Rosewood Burning
Rok:
1997
Délka:
136 minut
„Do Rosewoodu přišel, aby si zde našel ženu a konečně se usadil. Falešné obvinění ze znásilnění bělošky ale proměnilo jeho vysněný nový domov v rasistické krvavé peklo.“

Celkové hodnocení filmu Vítejte v Rosewood

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.2.2018
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2017
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.11.2007
kanyak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2010
pavelo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27935minih27935Hannibal (2001) 
Hannibal n
minih148783minih148783Specialisté (2017) [TV seriál] 
Specialisté n
minih94418minih94418Mam'zelle Nitouche (1972) [TV inscenace] 
Mam'zelle Nitouche n
minih24952minih24952L.A. - Přísně tajné (1997) 
L.A. Confidential n
minih66933minih66933Čtyři nepokojná děvčátka (1938) 
Finale n
minih30722minih30722Hellboy (2004) 
Hellboy n
minih41044minih41044Chán Sulejmán a víla Fatmé (1985) [TV inscenace] 
Chán Sulejmán a víla Fatmé n
minih56055minih56055Příhody pana Michala (1969) [TV seriál] 
Przygody pana Michała n
minih21789minih21789Útěk (1972) 
The Getaway n
minih37180minih37180Stepfordské paničky (2004) 
The Stepford Wives n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.3 % (11)
7   - clara.bow
2   - FLA
4   - LenC2
6   - Bara.40
6   - Charlie35
8   - Petak69
1   - miroslav22
8   - JoeLimo
5   - blackpoint
8   - kanyak
8   - pavelo1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275828
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Baron Prášil (1961)

URČITĚ PODÍVAT

Baron Prášil
1. přínos filmu pro diváka:   film přináší výlet na   křídlech fantazie,   nejlepší zpracování   příběhů Barona   Prášila
2. přínos filmu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.153/0.117