reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Visací zámek 1982-2007

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2015
qerulant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2007
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
raindog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2008
Gruzdej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2007
skid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.7.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51046minih51046Červený traktůrek (2004) [TV seriál] 
Little Red Tractor n
minih6526minih6526Dobré ráno, Vietname! (1987) 
Good Morning, Vietnam n
minih27716minih27716Stigmata (1999) 
Stigmata n
minih12189minih12189Maxipes Fík (1975) [TV seriál] 
Maxipes Fík n
minih47602minih47602Bratři (2009) 
Brothers n
minih39582minih39582Šmoulové (1981) [TV seriál] 
The Smurfs n
minih30766minih30766KOndoMEDIE (2000) 
Le placard n
minih25028minih25028Muž se železnou maskou (1998) 
The Man in the Iron Mask n
minih5022minih5022Cesta do Ameriky (1988) 
Coming to America n
minih39569minih39569Miroslav Donutil - Sluha dvou pánů (2000) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 %
8   - cerfik
10 - qerulant
9   - HanzRaptor
6   - Extraktor
9   - raindog
8   - Gruzdej
10 - skid

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

25 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

ČT2 - Z očí do očí

02:40 - 03:10

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:35 - 03:00

65 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zamilované léto (2007) [TV fil...

02:05 - 03:45

35 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.233/0.197