Víkend (2005) [TV pořad]

Víkend
63.4 %
 
 
    Žánr: publicistický / naučný
    Země: Česká republika
    Délka: 40 min., 232 dílů
„Příběhy štěstí, proher a objevů.“
Redakce zpravodajství a publicistiky pro vás každý týden připravuje třicet minut strhujících reportáží. Příběhy štěstí, proher a objevů.

Jedno téma a několik reportáží, které ho překvapivě variují - velké věci, velké osudy, velké události. Tzv. pozitivní publicistika diváka nejen informuje, ale také potěší, někdy i pobaví a inspiruje. Velké příběhy ho mohou snad i dojmout. Přijďte se každé pondělí od 21:30 přesvědčit, že seriózní informace vědců, historiků a očitých svědků nejsou nudné.

Magazín Televizních novin Víkend se na obrazovkách poprvé objevil 18.3.2005 a postupem času ho diváci vynesli mezi nejsledovanější publicistické Víkend pořady v ČR. V první polovině roku 2007 ho průměrně sledovalo více než 1 330 000 diváků. V procentech to znamená, že Víkend si vybralo 48 % procent lidí mezi 15 až 54 lety, kteří měli v pondělí po 21. hodině puštěný televizor. V kategorii mladých diváků mezi 15 až 24 lety to bylo dokonce 58 %.

Nejčastější témata se týkají osudových momentů moderních lidských dějin, přírody, techniky, medicíny, sportu, ale také netradičního představování rozličných profesí, které reportér vyzkouší na vlastní kůži.

zvuk:
Ladislav Greiner
 
 
dramaturgie:
Jiří Podzimek, Lenka Ruvlastová
 
 
účinkuje:
Lucie Borhyová, Reynolds Koranteng, Michaela Ochotská, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Pavel Dumbrovský, Renáta Czadernová, Roman Čechmánek, Petr Prachtel
 
 
autor projektu:
Jaromír Chalabala
 
 
redaktor:
Martin Krušina (vedoucí redakce)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.