reklama
 
ohodnotit

Víkend u Bernieho

Weekend At Bernie´s

Další název:
Hot and Cold
Rok:
1989
Délka:
97 minut
„Šéf Richarda a Larryho Bernie pořádá tu nejlepší párty, problém ale je, že ho někdo zavraždil ...“

Celkové hodnocení filmu Víkend u Bernieho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2014
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.4.2007
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2014
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.2.2008
zahradecka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53184minih53184Kafka to taky neměl lehký (1992) [TV film] 
Kafka to taky neměl lehký n
minih104582minih104582Dívka (2012) 
La Niña n
minih38578minih38578Malovaný děti (2003) [TV film] 
n
minih34452minih34452Medvěd (1961) [TV inscenace] 
Medvěd n
minih19011minih19011Slavní jezdci (1965) 
The Glory Guys n
minih42529minih42529Bimboland (1998) 
Bimboland n
minih102844minih102844Advokátní kancelář (2012) 
Studio Illegale n
minih37300minih37300Kodex (2002) 
La Mentale n
minih105401minih105401Na jih od nebe, na západ od pekla (2000) 
South of Heaven, West of Hell n
minih33986minih33986Pavoučí teror (2002) 
Eight Legged Freaks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
8   - curil
7   - dobes.pave
10 - smíšek
8   - Stallone56
9   - Romca75
10 - zahradecka

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

42 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné epizody z archivů: San...

12:55 - 13:35

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:50 - 14:00

22 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:10 - 13:25

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146720
Osobností: 622369
Fotografií: 554779
Plakátů: 263352
Obsahů a biografií: 134570

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Josef Zíma pohledem Roberta Sedl...

minulost

Josef Zíma pohledem Roberta Sedláčka
Mělo by tu býn napsáno, že   josef Zíma 20.10.1959,   téměř připravil o život   Juditu Čeřovskou !!   Pamětníci ještě nevymřeli   !!!!!!!!!

Autor: veryold3

Dny zrady I., II. (1973)

Chyba v obsazení

Dny zrady I., II.
V obsazení chybí jméno   herečky Jaroslavy   Tiché,představitelky paní   Horákové, matky Jiřího,   Karla a Standy Horákových

Autor: Gruberova | Hodnocení: 10 / 10

Chatrč (2016)

Chatrč
Tak tato reklama na   křesťanství u mne   nezabrala. Připouštím, že   v některých názorech byla   spousta pravdy, ale to mohli   natočit do více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.442/0.405