Duben
ohodnotit

Vidění [TV film]

The Sight

Další název:
Vražedné vidiny; Shadows
Rok:
2000
Délka:
86 minut

Komentáře k filmu Vidění

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2013
Jednoduchý mysteriózní TV   detektivka plná duchů   pomáhající hlavní postavě   příběhu rozplést sérii   vražd. Příběh je   odvyprávěn lehce a   srozumitelně. Ponurá   atmosféra zapříčiňuje   trochu toho napětí, ale ne   zase moc. Na televizní   snímek ani nejsou špatné   speciální efekty. Herecké   výkony průměrné. Zkrátka   se jedná o povedenou   duchařinu nenutící při   sledování moc přemýšlet a   na víkendový večer se   velice hodící.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.1.2013
The Sight
Když se mi doma objevil film   Vidění moc se mi do něj   nechtělo, trochu jsem si o   filmu něco četla a na co   jsem přišla, že za tímhle   filmem stojí Paul W. S.   Anderson jeho tvorbu trochu   znám, jakmile uslyšíte jeho   jméno strhne se vlna   různých názorů, jeho filmy   jsou akčně nabité, ale   někdy až moc a řekněme   jsou trochu přeplácané a   tak se nakonec většina jeho   filmů je zatracována.

Vidění se řadí   mezi televizní filmy a také   je to na filmu znát,   bohužel! Začátek vypadal   docela slibně, ale nakonec se   z toho stává nezajímavá   podívaná na které můžete   sledovat pouze hlavního   hrdinu, který je jedním z   hlavních plusů filmu.   Všechno je to suché,   všechno se dá předvídat   což je v tomhle žánru   zásadní chybou, délka filmu   je sice přiměřená, ale i   tak se setkáváme s řadou   bezvýznamných debat,   kterých by mohl být divák   ušetřen. Velkou podívanou   od tohoto rádoby thrilleru   nečekejte, najde se tam pár   světlých míst, ale bohužel   jsou zastíněni a tak se z   filmu Vidění stává   podprůměrná podívaná,   které se s přehledem   můžete vyhnout.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Svatá kněžna Ludmila

11:10 - 12:05

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani