reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vesmírná Odysea / Putování po planetách

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.10.2009
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.12.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2006
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2010
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2011
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.10.2011
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2007
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2012
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2009
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2007
MikeOldfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6595minih6595Dobrý synek (1993) 
The Good Son n
minih34248minih34248Zaniklý svět rukavic (1982) 
Zaniklý svět rukavic n
minih49194minih49194Dvojí hra (2009) 
Duplicity n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih66483minih66483Pink: Funhouse Tour – Live in Australia (2009) [DVD] 
Pink: Funhouse Tour – Live in Australia n
minih81702minih81702Eugéniové (2013) [2k digital] 
n
minih46620minih46620Iron Man (2008) 
Iron Man n
minih48282minih48282Holky fotbal nehrajou (2007) 
Gracie n
minih44714minih44714BloodRayne 2: Vykoupení (2007) [Video] 
BloodRayne II: Deliverance n
minih22671minih22671Vojáci / Vojáci ze Stalingradu (1956) 
Soldaty n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.4 %
8   - Faye
10 - cerfik
10 - satyr
10 - Ferry76
10 - MaKy92z
8   - AlbertPeta
9   - Roman.H
9   - Miloš11
9   - Spurs
8   - vrub
9   - surfmeda
5   - keddy
8   - Bado
8   - MikeOldfie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147911
Osobností: 626477
Fotografií: 562084
Plakátů: 266573
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.235/0.198