reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Věrni zůstaneme

Vernymi Ostaněmsja

Další název:
Верными останемся; Verni šte ostanem; Верни ще останем; Faithfulness We Pledge
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
175 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1989
„Slavné a těžké osudy španělských interbrigadistů“

Celkové hodnocení filmu Věrni zůstaneme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.3.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2012
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6327minih6327Discopříběh (1987) 
Discopříběh n
minih27381minih27381Křídla vášně (1997) 
Wings of the Dove n
minih3584minih3584Barbarella (1968) 
Barbarella n
minih91467minih91467Osudné svědectví (1995) [TV film] 
The Shamrock Conspiracy n
minih44357minih44357Penelope (2006) 
Penelope n
minih4626minih4626Brazil (1984) 
Brazil n
minih37874minih37874Až pokvetou mandloně (1972) 
Rotsa akvavda nushi n
minih28488minih28488Velký šprým (1999) 
The Big Tease n
minih147711minih147711Zlaté časy (2016) 
Golden Years n
minih62551minih62551Matka (1968) [TV film] 
Matka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
4   - Erkul
2   - curil
10 - dederon
6   - rosta12
8   - vo.truhlas
9   - adalpri

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - cévní mozkov...

19:20 - 19:40

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141532
Osobností: 606241
Fotografií: 526433
Plakátů: 253909
Obsahů a biografií: 130293

Poslední komentáře

Das Frauenhaus (1977)

Das Frauenhaus
Tentokrát mi film připadá   jako snůška všech možných   námětů, které Jess Franco   ve svých filmech používá.   Námět je slabý,   striptýzový více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Prázdniny v Provence (2015)

trapas

Prázdniny v Provence
To je komedie?? Hrůza a děs.   Ani jednou se nebylo proč   zasmát. Sorry   jako.....Zbytečně vyhozené   prachy za natáčení

Autor: pettra | Hodnocení: 1 / 10

Opakovaný rány do jeho nevinný h...

Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy
Jeden z nevtipnějších   dílů celého seriálu. Podle   Charlieho teorie se zde   vysvětlí, proč je Jake v   myšlení tak pomalý. Alan se   více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Pasažéři (2016)

Pasažéři
Sci - fi to já rád   :-).
Tady mně tvůrci velice   potěšili. Jak dějem, tak i   viz. efekty a triky. Martin   Sheen byl v roli robota -   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Zajímavě pojatý film.
Měl   jsem úplně jinou představu,   než to, co jsem viděl, ale   na tom víceméně   nezáleží. Vždycky to   záleží jenom více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.517/0.492