reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Velmi relativní známosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2011
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.4.2014
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih87484minih87484Balada o bombardérovi (2011) [TV minisérie] 
Ballada o bombere n
minih131185minih131185Křišťálová lebka (2014) [TV film] 
Crystal Skulls n
minih67876minih67876127 hodin (2010) 
127 Hours n
minih121433minih121433Mikulášovy patálie na prázdninách (2014) [2k digital] 
Les vacances du petit Nicolas n
minih48572minih48572Šťastný nový rok (1973) 
La Bonne année n
minih10906minih10906Krysy pouště (1953) 
The Desert Rats n
minih69052minih69052A zlehka zazvoní (1982) [TV inscenace] 
A zlehka zazvoní n
minih14798minih14798Odvážná slečna (1969) 
Odvážná slečna n
minih25705minih25705Past na rodiče (1998) 
The Parent Trap n
minih32722minih32722Pán prstenů: Dvě věže (2002) 
The Lord of the Rings: The Two Towers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
6   - Lienocka22
7   - melakara
8   - Kycky
6   - Antonin_Ve
10 - Gremmie
8   - romanovero
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602785
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.371/0.35