reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velký závod

Iron Will

Další název:
Železný Will; Železná vůle / Veľké preteky (SK)
Rok:
1994
Délka:
108 minut, od 7 let
„V Dakotě můžete zažít ledacos, obzvláště když musíte udělat všechno proto, abyste zachránili rodinnou farmu“

Celkové hodnocení filmu Velký závod

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2012
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2008
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2012
Tink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.7.2010
sashi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.9.2009
Maryka13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2012
mmartina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2005
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
marky82
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29660minih29660Hele, vole, kde mám káru? (2000) 
Dude, where's My Car? n
minih6172minih6172Deváté srdce (1979) 
Deváté srdce n
minih45719minih45719Bez slitování (2007) 
Poor Boy's Game n
minih115750minih115750Špión (2015) 
Spy n
minih42654minih42654Sedm pater pro tisíc přání (1976) [TV film] 
n
minih46252minih46252Dobrák a zlí lidé (1976) 
Le Bon et les Méchants n
minih48203minih48203For me and my Gal (1942) 
For me and my Gal n
minih7059minih7059Dva mezci pro sestru Sáru (1970) 
Two Mules for Sister Sara n
minih81658minih81658Kryptonit! (2011) 
La kryptonite nella borsa n
minih15228minih15228Outsider (1986) 
Outsider n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - curil
8   - clara.bow
8   - Veronika42
9   - M.A.G.
7   - ajaajena
6   - Faye
9   - satyr
7   - Kycky
6   - Kmotr95
7   - rockwoman
10 - dederon
9   - Tink
5   - miratskyl
6   - sashi
10 - Maryka13
6   - mmartina
10 - Gepardice7
7   - madarich
7   - marky82
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141357
Osobností: 605584
Fotografií: 526015
Plakátů: 253683
Obsahů a biografií: 130177

Poslední komentáře

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Dobrodružství s nahým klukem (19...

Dobrodružství s nahým klukem
Tak nejvíce pobavilo, bylo   čtení rodokapsu a Rudého   práva, kteréžto se jevilo   zajímavější než rodokaps.   Pár vtípečků tu je, ale   jinak bych to na nějaké moc   velké hodnocení neviděl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Skandál v Gri-Gri baru (1978)

Skandál v Gri-Gri baru
Komunistická antiagitka   kterou jsem prostě   nepochopil, a ani nechci.   Hodnotím herce a jiné plus   to nemá. Ani děj, ani nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.481/0.455