reklama
 
ohodnotit

Velké průšvihy Maxe Kyblíka

Max Keeble´s Big Movie

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Velké průšvihy Maxe Kyblíka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.5.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.3.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2009
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.12.2007
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2005
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16297minih16297Scanner 2: Volkinova pomsta (1994) 
Scanner Cop 2 n
minih59855minih59855Džungle rtěnek (2008) [TV seriál] 
Lipstick Jungle n
minih71296minih71296Elitní zabijáci (2011) 
The Killer Elite n
minih40451minih40451Chlípnost nade vše (2004) 
Dirty Shame n
minih32161minih32161Proč lže...? (1958) 
Proč lže...? n
minih120101minih120101Signál z neznáma (2014) 
The Signal n
minih58606minih58606Nejkrásnější místa světa (2009) [DVD] 
Nejkrásnější místa světa n
minih58979minih58979Za dveřmi je vrah (2005) 
For Sale by Owner n
minih73025minih73025Bolek a Lolek vyrážejí do světa (1968) [TV seriál] 
Bolek i Lolek wyruszają w świat n
minih15089minih15089Osmnáctiletá (1939) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 % (7)
4   - curil
2   - Jarda.ftr
5   - Kycky
7   - oulisna
3   - BlackElvis
7   - Luky
4   - Vinař

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

03:30 - 04:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

03:40 - 04:05

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

02:55 - 04:00

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:20 - 06:10

96 minut již uběhlo
134 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150736
Osobností: 634182
Fotografií: 574785
Plakátů: 273132
Obsahů a biografií: 138474

Poslední komentáře

Běž, chlapče, běž (2013) [2k dig...

Běž, chlapče, běž
Malý židovský kluk a jeho   přežití války,dobře   zfilmované drama ze smutnými   scénami z Polské   produkce,dobré herecké   obsazení.

Autor: PORTER | Hodnocení: 7 / 10

Divoká banda (1969)

Divoká banda
Povedená westernová   podívaná dost akční a   krvavá ,alespoň se nemá   divák čas nudit,přepadení   banky,vlaku a mega   přestřelka na konec.

Autor: PORTER | Hodnocení: 7 / 10

Sestřička (1969)

Sestřička
Oddechová krimi o soukromém   očku,který se dostane do   potíží, dokonce i s Brucem   Lee který předvede i pár   svých kopů než skočí   nechtíc z balkonu.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Vesmír mezi námi (2017)

Vesmír mezi námi
První půlhodina příběhu   ujde, ale další   pokračování s   přihlédnutím k   dvouhodinové stopáži je   nudné. Pár akčních scén   stačí více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Paříž počká (2016)

Paříž počká
Skvely film......plny jedla,   vina, prirody, historie,   zazitkov, no krasne   francuzsko. Herecka,   vynikajuci vyber...

Autor: janka29 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.327/0.293