reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velké přání

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1981

Celkové hodnocení filmu Velké přání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.4.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.8.2014
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.9.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.4.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.6.2007
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.6.2008
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13900minih13900Nejstarší družička na světě (1990) [TV film] 
The World's Odest Living Bridesmaid n
minih33415minih33415Podraz.com (2002) 
Purpose n
minih30793minih30793Cirkus (1936) 
Цирк n
minih41638minih41638Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus (2008) [DVD] 
Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus n
minih62116minih62116Silver City (2004) 
Silver City n
minih66355minih66355Ten druhý (1972) 
The Other n
minih117482minih117482Blesk z čistého nebe (2012) 
Thunderstruck n
minih46232minih46232Hancock (2008) 
Hancock n
minih39769minih39769Prokletí (2005) 
Cursed n
minih96731minih96731Strážci Galaxie (2014) [2k digital] 
Guardians of the Galaxy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37.1 %
1   - curil
2   - hvezdyn
3   - mikee007
10 - dederon
3   - Bape
2   - Warden
5   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.414/0.395