reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velké dobrodružství

Rok:
1952
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
21.11.1952

Celkové hodnocení filmu Velké dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2007
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2010
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25286minih25286Hooper (1978) 
Hooper n
minih24112minih24112Zrozen k rychlosti (1993) 
Born To Run n
minih39235minih39235U řeky (1952) 
Bend of the River n
minih24584minih24584Řeknem si to příští léto (1977) 
n
minih42127minih42127Blokáda (1974) 
Blokada I - Lužskij rubež, II - Pulkovskij meridian n
minih16738minih16738Pouto nejsilnější (1945) 
Brief Encounter n
minih27381minih27381Křídla vášně (1997) 
Wings of the Dove n
minih24502minih24502Naivka se čtyřiceti dětmi (1957) 
Le naif aux 40 enfants n
minih67570minih67570Další šance (2010) [TV film] 
Second Chances n
minih10331minih10331Knihkupec, který se přestal koupat (1969) 
Bokhandlaren som slutade bada n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
8   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
6   - martin.stu
8   - melakara
8   - nick4
8   - fred.appl
7   - antoninses
7   - JANAKA

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

66 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

13:15 - 13:45

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

36 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.622/0.595