reklama
 
ohodnotit

Velké dobrodružství

Rok:
1952
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
21.11.1952

Celkové hodnocení filmu Velké dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2007
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2010
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9435minih9435Je to fajn (1981) 
So Fine n
minih15344minih15344Pán šelem 2 (1990) 
Beastmaster 2: Through the Portal of Time n
minih46508minih46508Profesionální lovec (1996) [Video] 
Bounty Hunters n
minih39740minih39740Zvěd (1983) 
Der Scout n
minih126688minih126688Bedekr (2013) [TV cyklus] 
Bedekr n
minih43339minih43339Ztracený ráj (2004) 
Haven n
minih38518minih38518Jári (2003) [TV film] 
n
minih126149minih126149Dokonalý svědek s.r.o. (2015) 
The Wedding Ringer n
minih69031minih69031Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) [TV minisérie] 
Red Dwarf: Back to Earth n
minih21716minih21716Únos (1997) 
Breakdown n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
8   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
6   - martin.stu
8   - melakara
8   - nick4
8   - fred.appl
7   - antoninses
7   - JANAKA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.549/0.511