reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Velitel čety

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.12.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2010
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2008
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2013
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.3.2007
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.8.2004
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2007
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2013
charlie1612
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2014
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.8.2012
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2013
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.4.2006
B.Butch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.1.2007
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.2.2012
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2015
frankleone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2010
Joker93
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2011
Utah79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26934minih26934Zlatá réva (1977) 
n
minih28595minih28595Jezero zapomnění (1999) 
Limbo n
minih49868minih49868Přijeď si pro mne, tady straší (1995) [TV film] 
Přijeď si pro mne, tady straší n
minih89354minih89354Bez záznamu (2012) 
Cleanskin n
minih30607minih30607Jako štvaná zvěř (1975) 
La Traque n
minih19211minih19211Smrtící bumerang (1988) 
Backfire n
minih40819minih40819Osm statečných (2006) 
Eight Below n
minih25970minih25970Štyridsaťštyri (1957) 
Štyridsaťštyri n
minih42979minih42979Časy se mění (2004) 
Les Temps qui changent n
minih14158minih14158Nevada Smith (1966) 
Nevada Smith n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
4   - curil
5   - FLA
7   - M.A.G.
5   - Agostino
9   - BinLADIN
6   - Chrustyn
6   - Bara.40
6   - PORTER
4   - FrankieOnd
2   - catamount
4   - Tom_Hardy
5   - Faye
7   - ras84
7   - charlie161
6   - luan66
6   - Scifista
4   - Dex
2   - B.Butch
6   - Pauleto
9   - adalpri

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

25 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.48