NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Velikonoční dovolená

Další název:
Holiday at Easter; Osterurlaub
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
7.3.1972
„Český film o prvních láskách a prvních zklamáních.“

Celkové hodnocení filmu Velikonoční dovolená

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.9% (18 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.8.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.3.2014
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.9.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2013
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.2.2021
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.9.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2010
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2011
Ferdus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2014
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2014
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33912minih33912Černá a bílá (1999/1) [TV film] 
Black and Blue n
minih48712minih48712Poslední žena (1976) 
Ľultima donna n
minih133732minih133732Paranoiac (1963) 
Paranoiac n
minih27645minih27645O makové panence (1971) [TV seriál] 
O makové panence n
minih32644minih32644Na psí knížku (2002) [TV film] 
n
minih4486minih4486Bosé nohy v parku (1967) 
Barefoot in the Park n
minih63272minih63272Nehody se stávají (2009) 
Accidents Happen n
minih173282minih173282Smrtelné proroctví (2016) 
Trigger n
minih44116minih44116Následník (1973) 
L´Héritier n
minih52051minih52051Svatí válečníci (2005) [TV film] 
Holy Warriors - Richard the Lionheart and Saladin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.9 % (18)
3   - curil
6   - jarda53
1   - Pitryx
5   - Erkul
6   - clara.bow
4   - green-tea
6   - hvezdyn
7   - martin.stu
2   - Krikri
2   - New
7   - zepo
8   - miroslav22
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - Pavelpi
5   - Ferdus
5   - Xell
10 - Rico0041
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177657
Osobností: 678038
Fotografií: 710748
Plakátů: 337994
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení