reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vdavky, sňatky, svazky

Mariages!

Další název:
Zásnuby, svadby, zväzky (SK)
Země:
Rok:
2004
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
18.11.2004
„Láska je slepá... manželství Vám otevře oči!“

Celkové hodnocení filmu Vdavky, sňatky, svazky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2012
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2011
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2012
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.6.2009
OBELIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
x-gill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62114minih62114Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 
Flickan som lekte med elden n
minih40859minih40859Boj o Řím II (1968) 
Kampf um Rom II - Der Verrat n
minih49713minih49713Síla odvahy (2008) 
Female Agents n
minih40226minih40226Lovecká sezóna (2006) 
Open Season n
minih51588minih51588Detektivní příběh (1951) 
Detective Story n
minih44309minih44309V řetězech (2006) 
Black Snake Moan n
minih53165minih53165Rozhovory s mým zahradníkem (2007) 
Dialogue avec mon jardinier n
minih94235minih94235Lovci zločinců (2011) [TV seriál] 
Person of Interest n
minih16866minih16866Právě začínáme (1946) 
Právě začínáme n
minih37058minih37058Lakomec (1980) 
L avare n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
6   - vlk1410
7   - Kycky
7   - kubik-duli
6   - rosta12
9   - MUNRO2
5   - fernetgin
7   - OBELIX
8   - x-gill

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

18:55 - 19:20

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526758
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Turbotarantule 2: Druhá láva (20...

Turbotarantule 2: Druhá láva
Neskutečná divočina. Už   jsem dlouho neviděl takovou   koninu. Neviděl jsem film   předcházející tomuto   příběhu, ale schválně se   také více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Linda (1981)

Linda
Nejednoznačný film, nelze ho   brát ani jako dobrodružný,   ani jako kriminálku, snad jen   lehce erotický. Oproti   ostatním filmům Jesuse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.27/0.247