reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vášeň lásky

Passione d'amore

Další název:
Passion d'amour (FR)
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
8/1984
„Osudný dotek nezkrotné milostné touhy.“

Celkové hodnocení filmu Vášeň lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2009
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2011
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.11.2008
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43561minih43561Přistání naslepo (1998) 
Ground Control n
minih88842minih88842Turbo (2013) 
Turbo n
minih51486minih51486Strašení čmeláků (1977) 
Strašení čmeláků n
minih29319minih29319Kus (1979) 
10 n
minih4940minih4940Carmen (1984) 
Carmen n
minih40984minih40984Čarovné prstýnky (1978) [TV inscenace] 
Čarovné prstýnky n
minih40266minih40266Země hojnosti (2004) 
Land of Plenty n
minih64395minih64395Na hraně (2009) 
H2O Extreme n
minih50288minih50288Agent Palmer : Případ Ipcress (1965) 
The Ipcress File n
minih52108minih52108Diamant 13 (2009) 
Diamond 13 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
8   - curil
8   - LiborF
5   - Edward52
7   - Mlapiska
8   - Faye
8   - Nasudr
8   - phorsky1
8   - Johnny1
3   - KURUAZIE
9   - etos
6   - pepa123
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.496/0.47