ohodnotit

Vášeň lásky

Passione d'amore

Další název:
Passion d'amour (FR)
Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
8/1984
„Osudný dotek nezkrotné milostné touhy.“

Celkové hodnocení filmu Vášeň lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.3% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2009
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2008
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.10.2017
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2017
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.11.2008
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61982minih61982Sladké pokušení (2007) 
Lezioni di cioccolato n
minih39637minih39637Důkaz (2004) 
Proof n
minih45853minih45853El Padrino (2004) 
El Padrino n
minih67255minih67255Ben a Izzy (2007) [TV seriál] 
Ben & Izzy n
minih47230minih47230Kouzelný puding (2000) 
The Magic Pudding n
minih17212minih17212Přání smrti (1974) 
Death Wish n
minih25299minih25299Hřích a vykoupení (1994) 
Since and Redemption n
minih28595minih28595Jezero zapomnění (1999) 
Limbo n
minih136184minih136184Nevlastní dcera (2015) 
My Stepdaughter n
minih19665minih19665Stepující stonožka (1977) 
Le mille pattes fait des claquettes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.3 % (13)
8   - curil
5   - Edward52
8   - LiborF
7   - Mlapiska
8   - Nasudr
8   - Faye
9   - miroslav22
8   - phorsky1
8   - Johnny1
7   - PhyllisDie
3   - KURUAZIE
9   - etos
6   - pepa123
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166426
Osobností: 661102
Fotografií: 647651
Plakátů: 311588
Obsahů a biografií: 153159

Poslední komentáře

Mrtvá a živá (1940)

Mrtvá a živá
Ke své hanbě se musím   přiznat, že až dodnes jsem   tento Oscary ověnčený film   Alfreda Hitchcocka znal jen z   doslechu. O to víc si to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Kopretiny pro zámeckou paní (198...

Kopretiny pro zámeckou paní
Celkem příjemná   prázdninová komedie bez   nějakých uměleckých či   jiných ambicí. Z dnešního   pohledu je zajímavá dvěma   okolnostmi. Předně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.231/0.22