reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Varování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2015
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2009
angi5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2015
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39173minih39173Život je zázrak (2004) 
Život je čudo n
minih26901minih26901Tetované časom (1975) 
n
minih45836minih45836Dny plné Slunce (2006) 
Who Loves the Sun n
minih56063minih56063Eva & Vašek – Vše nejlepší – maxi DVD 3 – Ave Maria (2009) [DVD] 
Eva & Vašek – Vše nejlepší – maxi DVD 3 – Ave Maria n
minih55769minih55769Na hraně temnoty (2010) 
Edge of Darkness n
minih15059minih15059Orlové práva (1985) 
Legal Eagles n
minih52610minih52610Dokonalý úkryt (2008) 
Perfect Hideout n
minih54988minih54988Město života a smrti (2009) 
Nanjing! Nanjing! n
minih42259minih42259Prezidentův muž 2 (2002) [TV film] 
The President's Man: A Line in the Sand n
minih10964minih10964Kuba (1979) 
Cuba n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
5   - curil
6   - hvezdyn
5   - Jarda.ftr
2   - luan66
6   - rosta12
7   - MILAN19611
10 - Gremmie
6   - scareface6
6   - angi5
5   - frenky
6   - KURUAZIE
6   - Raptor150
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147911
Osobností: 626477
Fotografií: 562084
Plakátů: 266573
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.425/0.381