ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Varování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2015
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2012
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2009
angi5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2015
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70255minih70255Pam Ann: Leť se mnou (2007) [Video] 
Pam Ann Live: Come Fly with Me n
minih79311minih79311Otázka respektu (2006) [TV seriál] 
L'onore e il rispetto n
minih22386minih22386Venušin pahorek (1994) 
Delta of Venus n
minih47809minih47809Cesta (2009) 
The Road n
minih37409minih37409Šílený rande (2003) 
My Boss's Daughter n
minih112669minih112669Vlčí děti (2013) 
Wolfskinder n
minih20249minih20249Šlechetná srdce a šlechtické korunky (1949) 
Kind Hearts and Coronets n
minih100169minih100169Spisovatelé (2012) 
Stuck in Love n
minih7562minih7562Fantomas (1964) 
Fantômas n
minih18863minih18863Simon Bolívar (1969) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 % (12)
5   - curil
6   - hvezdyn
5   - Jarda.ftr
2   - luan66
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - MILAN19611
6   - scareface6
6   - angi5
5   - frenky
6   - KURUAZIE
6   - Raptor150

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

06:00 - 06:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktor Animo (2006) [TV seriál...

06:00 - 06:05

4 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Oggy a škodíci (1998) [TV seri...

06:00 - 06:10

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

04:40 - 06:15

84 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155718
Osobností: 643383
Fotografií: 595767
Plakátů: 284844
Obsahů a biografií: 142807

Poslední komentáře

Na špatné straně (2018)

Na špatné straně
Zahler jede! Vůbec bych se ho   nebál přirovnat k   režisérskému pojmu jako je   Tarantino. Ty scény,   zápletky, dialogy - tím   nemyslím, že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Basket Case 3: The Progeny (1992...

Basket Case 3: The Progeny
Frank Henenlotter by z fleku   mohl konkurovat kultovní   nezávislé společnosti   Troma. Třetí díl Basket   case je neskutečnej bizár a   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Slzy, které svět nevidí (1962) [...

Slzy, které svět nevidí
Tady je krásně vidět, že   všichni herci byli   především divadelníci,   takže první záběr, kdy se   Werich, Sovák a Brodský v   hodně opojné více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Dnes večer všechno skončí (1954)

Dnes večer všechno skončí
Ajajaj! I mistr tesař se   někdy utne. V tomto   případě oba režiséři,   kteří tuto agitku točili.   Jak Vojtěch Jasný, tak Karel   Kachyňa. Po více >

Autor: topipig | Hodnocení: 3 / 10

Cukrová bouda (1980)

Cukrová bouda
Karel Kachyňa. Miluju na něm   tu jeho autentičnost. Takže   když se příběh začíná   odehrávat v pohraničí na   sklonku druhé světové   války, více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.504/0.462